nadjamayr

Nadja Mayr

1 år av kärlek

Idag är det 1 år sen du kom till oss, ett år sen du förändrade våra liv helt, sen du fick dagarna att rusa förbi och fyllas med kärlek, sen du fick varje minut att kännas meningsfull och värdefull. I mina ögon och jag vet att din pappa känner likadant,  är du helt perfekt. Du är den charmigaste, busigaste och mest bestämde tjej jag någonsin träffat. Du är glad, social och framåt men också den mysigaste jag vet, du kramas, pussas och gosar gärna. Du hälsar på alla du ser och oftast lyster hela du upp samtidigt, du sprider glädje och jag hade inte kunnat vara stoltare. 

Jag hoppas verkligen att du under tiden du växer upp kommer att se på dig själv så som jag ser dig, att du kommer älska varje millimeter av dig och vara stolt över varje personlighetsdrag som gör dig till just dig. Att du kommer känna hopp och glädje och att du en dag får uppleva det jag känner för dig för någon annan. För vet du? Inga ord i världen kan beskrivs det, den kärleken, den är magiskt, hoppfull, obeskrivlig och DU, du är lycka för mig. 

Jag hoppas att jag kan ta några fajter åt dig och att du blir så stark att du tar resten själv. Att du förstår att din rätt att bli lycklig är lika stor som alla andras, att du får umgås med vänner som lyfter och inspirerar dig, att du vet att du har samma rätt till karriär, lycka och frihet. Jag hoppas att du i alla lägen ser ditt värde. Att du vågar tro, drömma och göra. Att du känner dig modig, stark och ödmjuk. Att du väljer att se det vackra, att du förälskar dig i platser, dofter och smaker. Att du upptäcker, längtar och får skratta hjärtligt. Jag hoppas att du ska älska att leva. 

En del av mig, en del av din pappa, men ett helt nytt liv, vi kommer alltid att finnas vid din sida, heja, stötta och älska. 

Jag är så glad att just du kom, du får mig att känna mig som världens rikaste. Grattis på din första födelsedag älskling, ser fram emot minst 100 till och att följa dig genom livet, varje dag. Mamma älskar dig, föralltid. 

Vår låt <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats