Nadja Mayr

Vårnyheter på önskelistan

(Inlägget innehåller annonslänkar)

God morgon fina <3

Idag gick mannen och H upp lite före mig, händer inte ofta.. Jag och H är helt klart dom morgonpigga i denna familj.. Men skönt att ibland få ligga och dra sig en stund. Hollie kollade Rasmus på luffen och F på OS när jag kom ner, så jag tände lite ljus och gjorde iordning frukost som jag åt med dom i soffan.. Mysig start! Nu har mannen lämnat H och jag ska jobba en heldag från soffan, passa på att vila lite och planera upp en del också.. Så tacksam för en lugn dag, känner mig sååå trött så min kropp behövde nog just detta. Somnade redan vid nio igår, haha så himla skönt!

 

Gina Tricot har fått in massa nytt, här är några av mina favoriter. Älskar stickat till skinkjol tillsammans med sneakers i vår.. Eller de klassiska jeansen med spetsdetaljer som sticker fram under en stickad kofta.. Så snyggt.

 

// Jeans // Spets topp // Kofta // Stickad tröja // Skinkjol// Blommig blus // Byxor //

Önskar dig en fin torsdag,

KRAM N

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Helena

    Vad bra att du har koll! Får följa din blogg och känna mig lite extra uppdaterad via dig. Tack för godiset idag förresten! Tänderna höll! Kram

    1. nadjamayr

      Haha åh vad skönt att höra! Hade känts jobbigt annars 😉 Hoppas du inte läser med samma ögon som när du rättar NP ?? kram och fint lov till er!

stats