Nadja Mayr

En underbar tisdag

Inlägget innehåller annonslänk

Hej vännen <3

Hoppas du haft en fin dag, själv är jag helt slut efter en underbar heldag och väldigt gravid, så ska snart krypa ner i sängen..

Jag startade dagen med en lugn kopp kaffe och nagelfix framför datorn innan jag åkte in till stan..

Gravidleggings från HM, topp HM och kofta Zara. Sköna kläder så här i slutet. Och framförallt sköna skor, dessa från Stadium är mina favoriter. HÄR.

Jag parkerade vid NK och tog en promenad i solen bort till Grand hotell, ljuvligt väder idag verkligen.. Dock kändes det som att förlossningen skulle sätta igång av den lilla promenaden, sånt tryck nedåt och förvärkar. Fick ta det lugnt bort och väl framme släppte det.. Så spännande att det faktiskt kan sätta igång när som helst..

En helt magisk timme gravidmassage.. Åh det var verkligen så härligt, ville inte att tiden skulle ta slut. Så stolt och tacksam över min kropp som burit både Hollie och nu lillasyster.. Den kändes så skönt att få ge den lite omtanke, det var den helt klart värd <3

Promenerade sen tillbaka till NK för en lunch, jag kan verkligen njuta av egentid, för mig är det viktigt.. Så skönt att bara vara..

Efter lunch och kaffe åkte jag ut till Täby, ville köpa det sista till lillasyster och såklart lite till Hollie, viktigt att hon känner sig lika speciell.. <3

Såå fin butik <3

Kunde inte motstå dessa söta cashmere koftorna till tjejerna, alltså jag som både älskar cashmere och kombon av grått och beige, såå sött.. Och den känslan, att köpa matchande plagg till sina två tjejer.. Känns så overkligt och helt fantastiskt. Nu vill vi bara att lillasyster ska komma och göra vår familj komplett. Bara mamman som saknar en nu 😉

Såå mycket sött till de små <3

Och inredningen…

Såklart lillasyster skulle få ett set Pima cotton, de små har så himla känslig hy och det allra bästa i början är fin bomull, Dessa plagg är ju framtagna från början för förtidigt födda som har ännu känsligare hy, så snällare plagg hittar du inte. Använde nästan bara Pima cotton till Hollie första tiden, så lillasyster kommer ju få ärva en hel del, men lite nytt ska hon såklart ha 🙂 Svårt att välja något annat om du känt hur ljuvligt mjuka dessa plagg är..

Detta ljuvliga set fick följa med hem till Hollie, älskar att det är lite tuffare med citronerna och sött med volangerna, passar vårt lilla charmtroll perfekt. Tänker mig till ett par vita sneakers i vår, så fint!

Kunde såklart inte motstå dessa.. Så drömiga.. <3

Visar er allt som fick följa med hem i veckan <3

Sen åkte jag och hämtade hem en glad tjej, vi handlade och gjorde pannkakor.. Så mysigt att solen sken och hur gott?!?

Lite mor och dotter dejt 😉

Helt magiska blommor fick följa med hem också.. <3

En underbar dag helt enkelt.. Och nu känner jag mig redo för mini <3

KRAMAR N

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats