nadjamayr

Nadja Mayr

Tisdag och poddtips

God kväll ❣️

Hoppas du har haft en fin dag. Jag är helt slut och ska slänga ihop lite rester från igår, fishtaco och det äter jag gärna flera gånger om.

Jag och tjejerna startade dagen med en morgonpromenad. Förbi hästarna och i solen. Älskar att bo nästan på landet. Jag gick alltid innan barn, varje morgon, före frukost. Bästa jag vet att starta dagen så. Ska försöka få in mer av det igen. Målbilden är ändå när barnen sover till minst sju (Nora vaknar oftast 5 just nu) och jag kan smyga upp före, för lite egentid och en PW.

Sen var vi på treårskontroll med Hollie, det gick så bra och jag kände mig lite extra stolt efteråt då hon är så himla duktig på att prata, berätta och förstå. Inte lika kul när jag hämtade hem henne från förskolan, då hon vägrade och jag fick bära en gallskrikande trotsig liten tjej därifrån. Phju.

Har även varit på Ida Wargs mysiga lanseringsevent för hennes nya produkter. Jag har hört så sjukt mycket om hennes BUS så den är jag riktigt spänd på att testa. Sen kan jag verkligen tipsa om hennrs nya dofter som säljs på HM, både kokos och vattenmelon är på riktigt sååå goda. Så glad för Ida, så inspirerande och vilket fantastiskt jobb hon gjort. Värd all framgång och precis lika gullig som när jag träffade henne för många år sen.

Fixat pass och hunnit lyssna på min favorit podd, Allt är bra med Anja och Alex och avsnittet om lycka. Så mysig podd med härliga tjejer och jag älskar tankarna och alla viktiga aspekter de tar upp i detta avsnitt. Unna er en promenad och lyssna på detta. Mycket tänkvärt och viktigt. Ska skriva ett inlägg om ämnet, men idag är jag helt enkelt för trött 🙂

Fin kväll nu,

Kramar ❣️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Josefin

    Hej! Du är alltid så fin i håret. Vad använder du för produkter till vardags? Tack för en inspirerande blogg!

stats