nadjamayr

Nadja Mayr

Fredag och vårnytt

Inlägg i annonssamarbete med Babyshop.se

 

Glad fredag vännen <3

Har sån fredgskänsla i kroppen och inte mycket slår väl det? Blev ett snabbt pass imorse, skönt efter att ha kännt mig hängig i ett par dagar, lägenheten är städad och nu väntar några timmars jobb innan jag ska åka och hämta hem mina små stjärnor. Vi åker alltid tillsammans och köper fredagsmys och ikväll blir det en riktig myskväll hemma, bland det absolut bästa jag vet, är en riktig hemmagris, god mat, gott vin, tända ljus och bara njuta av varandra. Sen väntar en helg med familj och vänner <3

Måste visa er lite vårnytt jag beställt till tjejernam..

Tjejernas nya vårskor, så söta och de nya bäddsetet till deras rum från Garbo and friends, mina absoluta favoriter. Köpte dessa i äggskal samt de med små citroner på, älskar!

 

 

Du hittar skorna HÄR och med koden nadja15 får du 15 % rabatt på dom och mycket mer hos Babyshop.se 

 

 

Mina busar, så tacksam över att få en hel dag extra med dom hemma, hoppas kunna fortsätta ha det så hela våren men allt beror lite på jobb och annat, men så länge det bara går så njuter jag. En hel dag utan måsten. Som en extra mini helg mitt i veckan. SÅ så mysigt! Även om det går i ett, såklart 😉

Älskar deras rum här i lägenheten, det finns egentligen ett till rum så det skulle kunna ha ett varsitt men både dom och vi föredrar att ha det såhär just nu. Det är ganska litet men rymmer allt dom behöver och det är så himla mysigt därinne, de leker och myser och både vi och dom hänger gärna där. Bäddat rent med de nya lakanen från Garbo, alltså dom har så mycket fint så gå in och kika, de med citroner som du ser i docksängen på en filt har jag köpt till Gotland, de är också alldeles magiska. Du hittar allt HÄR och även på allt från Gabro frå du 15 % med koden Nadja15. Tjejernas söta nattlinnen hittar du HÄR.

 

Önskar er en himla fin helg, hoppas ni får njuta, få stunder att bara vara, skratta och vila..

Varm kram, XX

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Hej!
    Jag driver en blogg, där jag skriver om min son, som hade både hjärtfel och autism. Skriver om allt som har med detta att göra och även om vår vardag 😊 gillar du att läsa om sånt, så är detta bloggen för dig!

    Ber om ursäkt om du inte gillar såna kommentarer! ⭐️

stats