nadjamayr

Nadja Mayr

5 tips som ger småbarnsföräldrar en lugnare start på dagen

 • Förbered kaffebryggaren, älskar när jag gjort det och kaffedoften bara är ett knapptryck bort 💗

 • Lägg fram kläder, gärna till alla, hänger fram Hollies klädpåse på undervåningen (slipper tjafs om att hon ska ha på sig pippipyjamasen till förskolan ;)) och lägger fram träningskläder till mig själv bredvid sängen. Använder dessa klädpåsar till Hollie, älskar dom!!
 • Förbered en smoothie i kylen, gör den kvällen innan eller måtta upp allt i mixerbehållaren/ en plastpåse och kör den på morgonen Hollie får den sen i vagnen påväg till förskolan.
 • Måtta upp ersättning och ha vatten redo i termos. Bebisar vill ofta ha mat direkt och det underlättar så.

 • Kombinera PW med lämning. Skippa bilen och ta en promenad till förskolan, ligger den nära? Ta en omväg. Ligger den långt bort, promenera till bussen eller till nästa station. Så kan dy checka av motion, lämning och frukost i ett.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofia

  Har du några tips på bra hårprodukter (schampo, balsam etc) under graviditeten och efter? Är gravid med mitt andra barn, och tappade mycket hår med första och nu under denna graviditet. Håret känns torrt och livlöst 😧

 2. Linnéa

  Hej!
  Ett tips när man har bebis som äter ersättning/välling, en babybrezza! Så smidig, bara att trycka på en knapp, så blandar den ihop ersättning till lagom temperatur, bara att sätta på locket på flaskan och servera bebis 😃 Vi har haft vår sen dag 1 oxh vi älskar den! Utan tvekan vårt bästa köp till bebis 😍

 3. Tessie

  Jättebra tips!
  Jag lägger också alltid fram kläder till både mig och min lilla tjej kvällen innan, så skönt att slippa och stå och välja sådär tidigt på morgonen.

 4. Amanda

  Hej fina Nadja!
  Har du några fler tips på snabba enkla mellanmål/lunch med liten bebis hemma? Äter så himla dåligt om dagarna..
  Kram

  1. nadjamayr
   nadjamayr

   Ska försöka sätta ihop ett inlägg om detta men mitt bästa tips är matlåda från middagen, ägg/omelett och sallader 🙂

stats