nadjamayr

Nadja Mayr

6 skönhetsfavoriter i höst

God morgon vackra ❣️

Gick upp med Nora strax efter fem redan, tog en kaffe, tände ljus och lekte lite på golvet. Nu har hon somnat om, Hollie har inte vaknat än och mannen är på jobbet. Så jag njuter av lugnet, ljusen och kaffet. Fint ändå ☕️❣️

Tänkte tipsa om några skönhetsfavoriter jag använder just nu. Ni som följt mig ett tag vet att jag använder denna BUS och till vardags använder jag faktiskt inre mycket mer än så.

Jag är en sån som alltid blir torr under höst/ vinter. Speciellt såhär i omställningen mellan årstiderna innan hyn vant sig. Jag ska faktiskt testa en luftfuktare nu också, ska bli spännande att se vad det ger för resultat. Men förutom det så försöker jag verkligen dricka vatten, lätt att det blir mest kaffe vilket såklart inte är bra.

Sen använder jag denna fuktmask, som jag applicerar efter jag använt denna peeling. Detta gör jag 1-2 gånger i veckan. Jag måste boosta hyn med extra fukt, det gör sån himla skillnad tycker jag.

Jag använder denna BB kräm från kicks, den ger ett naturligt glow och fin ton vilket jag verkligen gillar.

Mina favorit solpuder kommer från Estelle och Thild, har två olika, en med mer skimmer och denna lite mer naturliga som jag föredrar under hösten.

Min favoritparfym nu, känns sådär höstigt sensuell och mysig och doftar mjukt vanilj.

Och så till läpparna, som ni vet använder jag mest nude, men denna årstid tycker jag om att ha lite färg, i år är denna bruna min favorit, så himla fin.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats