nadjamayr

Nadja Mayr

Mina två ❤️

God morgon fina ni,

Så glad att Hollies rutiner är tillbaka, som många sa så var det nog någon utvecklingsfas som gjorde att hon sov så oroligt. Och det lär väl komma flera såna. Men just nu njuter vi av att hon sover gott och att vi får vakna utvilade, tacksam för det, vet att det är få förunnat. Igår lät jag henne somna själv, fick bara upp för att sätta i nappen, vill gärna att hon blir trygg mer detta, igår gick det iaf jätte bra. När började ni med att era små fick sova i eget rum?

Vi har myst lite på morgonen, åh det blir verkligen roligare och roligare. Och enklare och enklare enligt mig. Hon älskar sin gåbil, att bada och när man sjunger och dansar för henne.

image image image image

Som jag älskar dessa två, finns inte ord. Bildern är från gårdagens möte med husleverantör.

Nu ska jag snart väcka hennes pappa som ska vara med henne i några timmar när jag ska iväg på ett träningsevent, så kul! Och på tal om hennes pappa, mitt stora hjärta, tänkte låta han göra ett gästinlägg, så har ni några speciella frågor till honom. Skriv dom gärna här, vore så kul.

Fin dag till er, hoppas den blir effektiv, givande och inspirerande. ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linda

  Hej! Gud vilken bra blogg du har, så otroligt inspirerande. Jag är gravid och föder när som helst och jag har så många frågor och funderingar inför vad som komma skall.

  Jag undrar om du kan försöka förklara mig för hur ni har gjort för att få Hollie att sova i eget rum? Jag har läst om nattningsrutinerna ni haft, att hon har fått sova i egen säng från start för att vänja sig med det, men hur tog ni steget till eget rum? Hur går du tillväga om hon vaknar på nätterna? Får hon ersättning då/ammar du, sen somnar hon igen? Eller hur gör man för att få till det så smidigt som möjligt från dag 1.

  Kramar.

 2. Kristina

  Dela gärna med dig hur nattningsrutinerna ser ut och hur länge mini sover för det mesta.
  Jag har en 4 månaders bebis och för det mesta sover hon 5-7 timmar i sträck, sen vill hon ha flaska och somnar om efter det. Sedan sover hon ytterligare 3-4 timmar.

 3. Lavendel

  Mysigt. Min lilla två månaders tjej har precis börjat kunna komma till ro själv på kvällarna nu och hon har en lycklig mamma som får sova i alla fall 6 timmar i sträck innan hon vill ha lite nattmat.
  Att vänja henne vid nappen och sin lilla nallebjörn har verkligen hjälpt oss, tog inspiration från dig när du skrev att hollie har sin lilla kanin! 🙂 har fungerat kanonbra!

  Ha en fin dag! Kram

 4. J

  Våran lilla tös som nu är 1,5 år sover ännu med oss… ❣ Men jag hade velat ha de så att hon skulle sova i egen säng å att man bara hade behövt ge nappen så somnar hon, men varje kväll får vi söva henne och de tar ca 1 h(!) :/ så de blir inte så mycket par tid om kvällarna…

stats