Nadja Mayr

Inredning till barnrummet

Inlägget innehåller adlinks

 

Så glad att det ser ut som att lillasyster vill stanna ett tag till, hoppas såklart hon stannar tiden ut även om vi längtar massor efter henne 🙂

Jag är ju lite av ett kontrollfreak och nu när jag fått såna förvärkar kände jag att man vet ju aldrig när det sätter igång eller om man blir sängliggande sista veckorna, så nu vill jag börja boa här hemma. Vill få iordning hennes rum, som just nu bara är ett stort förråd, vill tvätta och gå igenom alla kläder för att se vad vi behöver. sortera upp allt också så man har koll. Förbereda en BB väska.. Ja ni vet allt sånt där som lugnar mammahjärtat lite, kontrollera det som går att kontrollera helt enkelt 😉 Eftersom det är vila som gäller så passa jag på att samla lite inspo på nätet.. Här är lite av sakerna jag gärna hade klickat hem till hennes rum, du hittar allt hos Ellos och direktlänkar nedan <3

 

ef7ffd7b-83cf-4420-a12e-6a3c75a4db3a.jpg

 

Lampa // Dyna // Babysitter // Sovpöl // Matta

Inreder gärna Barnum i mjuka och harmoniska toner, vitt grått, beige som grund, rummet där de sover vill jag ska kännas lugnt, varmt och mysigt. Mysig belysning och inredning som håller, alltså inte för mycket bebis eller barn över de större sakerna. Har en ljusgrå färg på väggarna. Sen bryta av med mysiga textiler, nallar, fina tavlor, ljusslingor, leksaker gärna i trä.. Tycker mattan är ljuvlig, lampan likaså. En babysitter finns redan här hemma, det är ett måste enligt mig. En sovpöl vore perfekt som går att flytta runt när vi ska leka med storasyster. Dynan har jag ju i Hollies rum och som ni vet älskar jag den. En sänghimmel är ett måste för mig, blir så mycket mer ombonat i spjälsängen. En läs/amningsfåtölj skulle jag gärna ha. Och ett skåp, gärna öppet som dessa då det är så fint med alla söta plagg och leksaker.

 

 

Skåp // Fåtölj // Sänghimmel (finns i massa fina färger)

KRAM <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Är du nervös inför förlossningen denna gång? Har för mig att du hade en rätt tuff förlossning sist? Själv väntar jag också mitt andra barn, Är i v.39 så närsom kommer lillasyster! Som vi längtar:)
    Kram

    1. nadjamayr

      Åh vad spännande ? grattis till graviditeten ?
      Ja jag är lite nervös, var jobbigt sist. Men längtan tar ju lite över också.. är du nervös?
      Kramar

  2. Hanna

    Precis samma smak här! Lugnt och harmoniskt i gråtoner. Har målat rummet i ljusgrått och har den grå fjäderlampan från Eos i taket, mörkgrå spjälsäng, grå sänghimmel och sovpölen på bilden ?

    1. Helena

      Det är ju fantastiskt kul att inreda. Inte minst barnrum. Men måste bara fråga, vad gör ni om när barnet blivit lite äldre och vill ha andra färger? Om barnet älskar orange exempel och vill ha dom färgerna. Är det okej då eller är det ni mammor som har sista ordet? Ingen kritik utan en undran.

      1. nadjamayr

        Jag tänker 1 att barn inte behöver vara med och bestämma över allt, tex färger på matta och Sänghimmel. Och att det är säkrare kort att köra neutralt än att chansa på att orange blir favoritfärger. Grått känns också bättre än att gå all in på rosa eller blått ifall det inte alls uppskattas. När barnen blir äldre och vill vara delaktiga i inredningen tänker jag att de kan få vara med å välja små saker som sängkläder, kuddar, filtar, gardiner osv.

stats