Nadja Mayr

Äntligen på bättringsvägen och underbara paket

Hej vackra du,

Äntligen börjar jag känna mig som mig själv igen. Fy så trist det är att bli sådär riktigt dålig och ännu värre att se sin lilla älskling må dåligt. Men nu äntligen börjar det vända, febern är borta hos båda så nu är vi bara förkylda. Va tuffare än jag trodde att se sin lilla så dålig men nu hoppas vi på en bra natt och blickar framåt, imorgon hoppas jag vi orkar med massa bus och att komma ut lite.

IMG_6489 IMG_6490 IMG_6491 IMG_6492 IMG_6493 IMG_6494 IMG_6496

Blev uppiggad med dessa underbara paket från My1years hade klickat hem julkulor med våra namn, en julstrumpa med Hollies namn, nalle med hennes namn och denna underbara fleeceonesie också den med hennes namn. Tycker så mycket om personliga saker till Hollie och extra mycket nu till hennes första jul som vi sen kan ta fram varje år. Åh vad jag ser fram emot denna och alla kommande jular med min lilla mini ❤️

Nu ska jag dricka lite te i soffan och njutas granen som jag precis klätt, så mys! Visar er imorgon.

Varm kram

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Birgitta Wallner

    Tänk vad mycket finesser det finns nu för tiden. Man kan få sitt namn på allt möjligt. Jättefina bilder Nadja. Skönt att ni är på bättringsvägen.

stats