nadjamayr

Nadja Mayr

Äntligen tid för barnbent

I annonssamarbete med Panasonic

Nu är äntligen sommaren här, för mig är sommaren lugn och lycka. Jag älskar att spendera flera veckor tillsammans med familjen i vårt sommarhus på Gotland. Bara tanken av lugnet och livet där gör mig lycklig. Det finaste med sommaren är nog enkelheten i allt. Att bara dra på sig en lätt klänning, att ta med kaffet ut på altanen och blunda mot solen, att ta med sig ett glas vin, en filt och en bok ut när barnen somnat, cykla, promenera, morgondopp, jordgubbar.. Åh så himla härligt det är.

En sak som jag uppskattar lite extra under sommaren och som både underlättar och sparar tid är min epilator från Panasonic som jag sedan en tid tillbaka använder. Istället för att raka ben, armhålor och bikinilinjen flera gånger i veckan så använder jag den max en gång i månaden. Genom att de små pincetterna i epilatorn drar upp håren från rötterna istället för att skära av dom så håller sig hyn len mycket längre.

Många är nog precis som jag var lite rädda för epilering då de tänker att det ska göra ont och det gör det, men det är inte så farligt och det finns flera knep för att minska smärtan. Sen gör det ondast första gången, eller iaf upplevde jag det så, att det blev enklare och enklare. Epilatorn tål vatten så mitt tips är att göra det i badet eller duschen alltenativ direkt efter då håret och huden är uppmjukat, ännu bättre om du skrubbat hyn lite innan med tex en skrubbhandske. Jag använder alltid lite duschgel på bladen men det funkar även utan. Sen är mitt tips att köra på högsta hastighet, mothårs och långsamt. Delst för att minska smärtan men också för att du får med mest hår då. Epilatorn har dubbla skrivor vilket gör att du får med hår du annars skulle ha missat.

Tänk på att återfukta efteråt.

Det bästa med epilatorn tycker jag ändå är alla de grymma tillbehör som kommer med. Den är liten och smidig och vi tar med den till Gotland och på resor och får då så mycket i ett. Den innehåller både trimmer, fotfil (perfekt mot förhårdnader) och borste för peeling som du bara klickar på. Så bra!

Med koden Nadja15 får du 15 % rabatt på ES-EL9A i webshop gäller till sista juli.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats