nadjamayr

Nadja Mayr

Äntligen tillbaka + BUS recension

Inlägget innehåller annonslänkar

God morgon vännen ❣️

Vaknar mer världens träningsvärk, hur härligt? Men också trött, dålig natt och sååå mycket gnäll just nu. Stackars lillan får två tänder till och verkar ha det så jobbigt med dom. Nu har hon fyra nere och fyra uppe.. Kan inte låta bli att längta tills tänderna är ute och sömnen bättre!

Igår morse åkte jag till gymmet innan mannen åkte till jobbet. Himmel vilken lycka. Kände hur mycket jag saknat det, hur hemma jag känner mig och hur fylld av energi jag blir av träningen. Lite egentid investerad i mig själv. Som jag längtar till att få in träningsrutiner igen. Att starta dagen såhär iaf två gånger i veckan är mitt mål! ❣️

Alltså hur magiska träningskläder?! Tycker de är så humla fina! Topp HÄR och byxor HÄR. Har S i toppen och M i byxorna.

Nu har jag testat BUSen jag skrev om igen. Det är KICKS egna mousse, i dark. Jag applicerar med handske och den är verkligen sååå smidigt och enkel. Torkar nästan direkt, klibbar inte och lukten är svag. Tycker den är prisvärd. Färgen blir fin och håller bra. Jag duschar av den dagen efter och fyller på ca 2 gånger i veckan. Dock tycker jag den blivit fläckig på händer och fötter så tror man måste vara väldigt noga att skrubba sig och smörja sig. Använt den även i ansiktet och eftersom man tvättar de så ofta så fyller jag på med dropparna i min ansiktskräm.

Sugen på att testa både Ida Warg och Löwengrips BUS produkter också. Någon som testat?

Ha en fin lördag vänner ❣️❣️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Paulina

    Ida wargs BUS är jättebra, har använt den sen i somras när den kom. Gillar att den luktar väldigt lite, torkar direkt och inte färgar av sig. Men nu blev jag sugen att testa denna också 😜 kram!

  2. Sanna

    Hej hej! Jag har använt st tropez ganska länge nu, har fått för mig att även du har använt den någon gång. Hur är Kicks bus i jämförelse?
    Kram

stats