nadjamayr

Nadja Mayr

Att känna sig ensam

God morgon vännen ❣️

Hoppas du sovit gott. Jag ser fram emot en ny dag då gårdagen inte riktigt var min dag. Hade mycket tankar i huvudet och kände mig ganska ledsen. Idag blir det förhoppningsvis bättre!

Precis yogat lite och ska försöka få tid i solen med Nora. Har ett möte inne i stan också men annars är fokus på att känna mig bättre. Jag är en känslomänniska och i grund och botten tycker jag det är fint, älskar att känna saker starkt, kan ofta känna mig sådär himla glad och tacksam .. men ibland är det lite tufft också. Jag har blivit så mycket starkare med åren och jobbat så mycket med mig själv så idag består den absolut största delen av mitt liv av glada och positiva tankar, älskar oftast alla delar av livet och lyckas ofta se det fina i saker och WOW vilken skillnad när man kommer dit. Men så ibland händer ju livet och ibland är man inte på topp helt enkelt.

(Byxor och jacka från Gina tricot, skor Nelly, stickad tröja Zara)

Bild från gårdagens event.. Ibland är det fint med event bara för att få träffa och prata med andra som gör det jag jag. Jag har ju på ett sätt massa kollegor och samtidigt ingen. Så oftast är det väldigt ensam, andra kanske inte alls upplever det så men jag kan verkligen känna det och både älska och tycka att den delen är jobbig.

Dels är man ju väldigt mycket själv. Jobbar mycket hemifrån och håller i alla delar själv. Dels bär man ju hela ansvaret för företaget, går det bra så är det bara tack vara mig men går det sämre är det också bara pga mig. Sen är det allt ansvar och alla beslut som man önskar att man kunde dela och bolla med någon. Tycker också att det är sånt enormt ansvar att bli mamma och det ibland kan kännas ensamt och övermäktigt att bära de tillsammans med oron och kärleken.. Det ihop men att ha ett eget bolag kan vissa dagar kännas lite tungt, som att man aldrig kan luta sig tillbaka och lita på någon annan..

När jag själv inte är på topp pga något privat, så påverkar det direkt. Och det är inte alltid lätt att skilja på privat och arbete när jobbet handlar om mitt liv. Vilket är lite tufft. Ingen som lyfter en eller bär åt en.

I det stora hela lever jag min dröm. Jag får inspirera och bli inspirerad. Ägna tid åt det jag älskar mest i livet. Vara kreativ. Styra mitt eget och min tid. Jag jobbar aldrig och jag jobbar alltid. Det är bara det att ibland när jag känner mig osäker eller inte på topp, då tvivlar jag på allt, även det här och då känns det ensamt i känslan.

I dom lägena men annars också, betyder era kommentarer och hjärtan allt. Ni gör det verkligen mindre ensamt och ger det en mening som är så viktig för mig ❤️

Men solen strålade även igår så några fina stunder blev det ändå. Bla en helt underbar brunch tillsammans med Glossybox och Benefit. Alltså detta var ju bara så mysigt, vilken underbart charmig grej. Å spårvagn ut till Skansen i magiskt väder.. fint ❣️

Här kommer ett bildregn från gårdagens fina brunch ❣️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Gabrielle

  Förstår precis hur du menar! Kände mig så ensam när jag fick min lille grabb för sex månader sedan. Men träffade ett helt gäng mammor via Rulla vagn och det hjälper verkligen att få gå en promenad el prata av sig om det jobbiga. ❤️❤️ Älskar för övrigt din blogg!

 2. lisabomsjo
  lisabomsjo

  Har precis börjat blogga och kliva in i denna värld, där av att jag börjat kommentera mer. Men måste säga att jag har verkligen fastnat för din blogg och du gör ett fantastiskt jobb och du inspirerar mig till tusen. Kämpa på <3

  https://lisabomsjo.vimedbarn.se

 3. Moa

  Jag älskar när du öppnar upp dig Nadja! Både när det är bra och dåligt! ♥️♥️ Jag är inne i exakt en sådan period jag med just nu. Jag brukar också se det fina, vackra, positiva i livet. Älskar livet. Men ibland så orkar inte riktigt jag heller. Där allt bara känns skit och man vill säga upp sig från allt och bara stanna under täcket. Så du är inte ensam! ♥️ Fint att veta att jag inte heller är det.

 4. Liselotte

  Jag har aldrig kommenterat, men känner nu att jag vill berätta hur mycket du inspirerar mig. Du verkar vara en sådan fantastisk person och varje gång jag går in på instagram hoppas jag att du ska uppdaterat. Så fint och mysigt konto. Är så glad att du förgyller mitt flöde! Kram till dig!<3

 5. Aziza

  Hej! Jag förstår dig väldigt bra. Jag själv är mammaledig och här i Sverige har inga kompisar så att jag kan hänga med ibland då och då. Du är jätte stark kvinna. Varje dag sitter jag och tittar på dina stories i Instagram och får inspiration. Så gör oss glada varje dag ❤️

 6. theresetysklind
  theresetysklind

  Min mammaledighet har gjort att jag känner mig otroligt ensam ibland, även om jag aldrig är själv. Har två barn som jag fått på två år så det är alltid full rulle. Men jag känner mig ändå ensam i min bubbla, saknar vuxensällskap och detta trotts att jag har en sambo jag älskar.
  Nu när minstingen börjar närma sig året kommer också möjligheten för mig att ta mig ut lite och fokusera på mig lite, det ska bli mitt vårlöfte till mig själv!

 7. N

  Hej!
  Jag är också tvåbarnsmamma och egenföretagare. Mycket känslor och jag kan känna igen mig i ensamheten. Jag har valt detta alldeles själv, är oerhört nöjd med min tillvaro och livsval men ensamheten kan ändå komma sköljandes över mig då och då.
  Här är det också dags för promenad i vårsolen!
  Kram och ha en fin dag!!!

 8. Therese

  Du gör ett så bra jobb och inspirerar andra. Dina känslor är helt normala och det är helt ok att ha dom. Att ha nedstämda dagar gör att andra dagar känns ännu bättre. Fortsätt göra det du gör 🤩

 9. Emma

  Fina du! Om du vill får Du när som helst bolla med mig om vad som! Är van att jobba med egen företagare och ibland behöver de prata av sig även privat. Du ger så mycket så du förtjänar att få!!! Massa kramar ♥️♥️♥️

stats