nadjamayr

Nadja Mayr

Att prioritera sig själv

Inlägget innehåller annonslänk till Lyko

Hej vackra ❣️

Ställde in dagens planer, för att mysa hemma med min mini, ta hand om mig själv när lillan sover, få lite jobb gjort och ta en lång promenad i solen lite senare. Ska plocka lite nytt gräs, måla naglarna, har gjort en hårinpackning och ska nu ta en stor kopp kaffe i soffan ☕️❣️

Mitt favorit lack just nu HÄR, så fräsch ljud beige färg.

För mig är det lite extra viktigt att ta hand om mig själv när jag har det stressigt men också när kylan kommer då jag lätt blir så himla torr då. Tre räddare i nöden just nu för kroppen. Är så svag för fuktspray att fylla på under dagen, så himla skönt, extra mycket efter en dålig natt.

Så skönt att fortfarande gå runt i morgonrock och att pyssla om mig själv lite inför en fin helg, för då ska vi verkligen njuta. Längtar!

Önskar dig en fin dag och glöm inte bort att ge dig själv lite kärlek också ❤️

Kramar N

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats