Nadja Mayr

Att rensa i sitt liv

Hej vännen ❣️

Hoppas din sommar är fin hittills. Jag är verkligen inne i ett semestermode, vill helst bara mysa med en bok i solen, promenera till havet, fixa i trädgården, pussa och gosa med mina små under en filt, äta en glass tillsammans och njuta av hur magisk himlen blir när solen går ner…

 • Det är fint hur de enkla sakerna är de allra finaste. Glittret i havet, första koppen kaffe kvällsbadet ute i baljan.. Det är så litet här och ändå känns det som att det är i det här lilla huset vårt hjärta finns. Iaf är det så för mig. Men känns som att det är samma för tjejerna när jag tittar på dom. De delar det minsta lilla rummet här men ändå känns det som att de rymmer allt de behöver, som att det är fyllt av kärlek och lugn.

  Man behöver inte så mycket och jag älskar just det, att bara ha saker omkring mig som jag älskar. Ni vet känslan efter man rensat, lättnaden, som att precis så känns det alltid här. Vi har lixom inte plats för annat här. Jag älskar att det bara hänger plagg här jag trivs i, porslin som jag tycker om att dricka mitt kaffe i, böcker jag vill läsa..

  Jag tror vi alla mår bra av det, även om det såklart är olika för alla vad det innebär. Men att inte ha för mycket saker runt oss som stressar.. Ska försöka ta med mig den känslan hem. Minnas och sträva efter den. Både när det kommer till vad vi samlar på oss runt om oss, vilka vi har i vår närhet och vilken energi det ger och när vi ska göra saker tillsammans, speciellt med barnen, att de små enkla sakerna oftast skapar de vackraste minnena. ❤️

  Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
  Kommentarer

  Lämna ett svar

  Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  stats