nadjamayr

Nadja Mayr

Att säga ja mer än nej

Hej vännen ❤️

Mannen och Hollie har åkt iväg med några vänner till pippihuset, Hollie tyckte det var så himla kul sist så glad för hennes skull att hon får gå igen. Fint det där med att under semestern att säga ja mer än nej eller hur? Till att cykla till stranden, till att gå och titta på kossorna, till att ta en till glass.. Till allt det där härliga!

Jag och Nora myser hemma och mest inne då det är lite väl varmt för henne men vi har det mysigt ändå. Skönt med lite tid bara vi två.

Semester.. Visst är det underbart! Igår åt vi middag inne i Visby, tog en glass i glassbarn och jag köpte med mig en kaffe och sen gick vi för att se solen gå ner, så magiskt vackert. Att båda är vakna och får se det, att få äta glass innan läggning, att mysa i vagnen och att det är alldeles ljummet ute, det är precis som det ska vara ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lisa

    Underbara bilder på hela familjen! Min son älskade också pippihuset som vi besökte när vi var på Gotland. Han pratar fortfarande om det och att Pippi sov när vi var där:-) Ha en underbar kväll fina du!

stats