nadjamayr

Nadja Mayr

Att vara hemma med två små

God kväll fina ni ❣️

Nu är jag trött men gud vad jag njuter av detta “jullov”, har ju valt att ha Hollie hemma hela veckan och dra ner massa på jobb. Så tacksam över att få tid med mina små, ta det lugnt tillsammans och mysa. Helt underbart! Nu längtar vi bara tills även pappan i huset blir ledig.

Flera som undrat hur det är att vara hemma med båda. Alltså just nu är det underbart, för det mesta. Stundtals kan det absolut vara kaos och känslor som att man inte räcker till för båda dyker upp. Det är ju lite intensivt stundtals. Men i det stora hela är det underbart. Inte perfekt, men ändå himla bra.

Vi tar det bara lugnt, har inte så höga krav, går i pyjamas länge, följer Noras rutiner, hittar på små mysiga enkla saker. Lärt mig att det blir bäst så. 🙂

En period när jag var hemma med båda, då Hollie var i en riktigt trotsig fas och Nora väldigt krävande, så tyckte jag att det var så TUFFT. Undrade precis som flera som skrivit till mig hur andra fixade det. Till er, det blir bättre. Båda tjejerna är just nu i en himla fin fas. Nora har bra rutiner. Som tajmar Hollies med mat och nattning. Hollie är världens goaste. Båda kan roa sig själva längre stunder och blir mer och mer fina och intresserade av varandra. En stor anledning till att det går så enkelt just nu.

Sen hittar man ju sätt, precis som man hittar nya vägar när man går från 0 till 1 barn, finner man nya när man nu har två att förhålla sig till.

Ville mest skicka lite pepp till er som har det kämpigt, det blir bättre, vi alla går igenom tuffare perioder och när det bara känns så där härligt med en lagom släng av kaos, ja då gäller det att NJUTA ❣️

Ha en fin kväll nu, fredag imorgon och då går vi på jullov på riktigt, hela familjen! KRAM ❤️❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
   1. Madeleine

    Å undrade samma sak! Du har alltid så underbara bilder! Letat överallt men finner inte dessa söta! Var köpte du era? <3

 1. Linda

  Åhhh vad underbart att läsa!!! Är inne i en tuff period nu där de endast känns som en katastrof att vara hemma med mina två pojkar som är 3 år och 7 månader. Känner mig så brutalt otillräcklig. De värsta är när de brister och jag får utbrott på den äldre som trotsar till max och sedan skuldkänslorna från helvete över detta. Näe fy fan. Men tack för dina ord, nu känns de på riktigt bättre!

  1. nadjamayr
   nadjamayr

   Åh vad glad jag blir ❣️❣️
   Vet precis vad du menar. Det går verkligen upp och ner! Det vände snart. Skönt ibland att veta att man inte är ensam ❤️ KRAM

stats