Nadja Mayr

Bakad fetaost och vattenmelonsallad

Hej vackra,

Hur magiskt med sol?! Precis kommit hem från ett härligt möte och känner mig peppad och glad. Mycket spännande som händer just nu!

Alltså denna sallad jag gjorde igår, ni måste testa den, magiskt god och så enkel!

Du behöver:

  • Fetaost
  • Bladspenat
  • Vattenmelon
  • Paprika
  • Tomat
  • Avokado
  • Pinjenötter
  • Flingsalt, peppar, olivolja, chili explosion/chiliflakes, balsamico.

Gör så här:

  1. Sätt ungen på ca 225 grader (varmluft) lägg fetaosten på en plåt med bakplåtspapper och låt den gå i 5-10 min tills den börjat få lite färg.
  2. Torrosta pinjenötter i flingsalt tills de får färg.
  3. Lägg upp bladspenat och grönsakerna på en tallrik, ringla över olivolja, salt och peppar.
  4. Lägg på osten, strö på pinjenötter och toppa mer lite chili och balsamico.

Lätt som en plätt, nyttigt och sååå gott!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Victoria

    Du ger sån inspiration Nadja! Om man vill hyra boende på Gotland i sommar, som inte är alldeles för dyrt, skulle du kunna rekommendera något ställe för barnfamilj?

stats