nadjamayr

Nadja Mayr

Bästa belysningen i höst

Inlägg i annonssamarbete med Philips Hue

 

 Hej vännen,

Hur mysigt är det inte med höst i luften nu? Krispigt, friskt och mysigt..

Tänk att jag varit ambassadör för Philips Hues smarta belysningssystem i snart ett år nu och jag börjar nog lite ta det för givet att kunna styra all belysning från telefonen, kunna dimmra, ändra ton, tidsinställa, styra rutiner och känsla, ja tom färg på belysningen om jag skulle vilja det.

Till hösten som är den tid på året jag tycker nästan är allra mysigast, man plockat fram alla mysiga stickade plagg, dämpar belysningen, går gärna över till de mer mustiga röda vinerna igen, fyller soffan med mjuka filtar och helgerna med hemma mys…

Så gör belysningen så himla mycket..

För visst ät det så att under den lite mörkare tiden på året gör verkligen belysningen hela skillnaden och blir så viktigt för oss.. Så nu är jag himla glad, för hjärtat av vårt hus, är denna ca 4 m långa köksö som är centrum för undervåningen och där hänger vi ofta, hur som, över den har vi dessa glaslampor och ser ni de galet snygga glödlampan? Äntligen har de lanserat en Led- glödlampa som liknar en traditionell glödlampa och kan därför med fördel andvändas i lampor där glödlampan syns, som i dessa.

Äntligen är lamporna över hjärtat i huset ansluta till Philips Hues smarta beslysningssysmet och kan både dimras och ställas in i olika lägen. Alltså det gör sån skillnad att ha många ljuskällor tända i en varm dämpad ton. Som att hela undervåningen är upplyst av flera 100 levande ljus, Lite magisk känsla men alldeles barnvänligt 😉

Så kul med en produkter där inredning, stil och funktion möts. Så glad över hur snygga det blev både dag och kvällstid. Över köksön har jag använt inställningarna Dimmed och Nightligt och på lamporna vid soffgruppen så valde jag inställningen Relax.

Måste tipsa om ännu en ny produkt, Philips Hue Smart Plug som är ett smart eluttag som ger dig kontroll över lampor eller andra tekniska apparater i ditt hem som inte är anslutna. Genom Smart plug kan du slå på och stäng av genom att ansluta till Hue-appen, där du lägger till Smart Plug som tillbehör. Smart och enkelt att använda! Perfekt för de produkter du vill ansluta men som inte kan utrustas med en Hue lamporna.

 

Klicka HÄR för att läsa mer om dessa nya lampor eller om resten av Philips Hues sortiment.

Varm kram,

Nadja

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Matilda

    Hej!
    Älskar din klädstil! Kan du inte göra ett inlägg med mängder med info och bilder var du hittar dina fina träningskläder och underbara tröjor! Vore fantastiskt!

  2. Liwe

    Intresserad av att köpa ljudsystemet så man kan dimmra inomhuslampor, men det är svårt att veta vad det är man ska köpa av alla tusen Philips hue produkter 🧐

stats