nadjamayr

Nadja Mayr

Bästa jag gjort för mig själv

God morgon vackra ❤️

Sitter i bilen påväg till stranden och lyssnar på Markos sommarprat (LYSSNA PÅ DET, så viktigt och starkt), båda barnen har somnat, termosen är fylld med nybryggt kaffe och jag skriver några rader till er..

Jag gick upp med tjejerna imorse vid 7, hade en lugn morgon i soffan innan vi åt frukost, Nora somnade om och jag och Hollie tog en morgon PW till stranden. Hon gungade och lekte och jag körde ett kort men svettigt pass med gummibanden, och tog sen ett svalkande dopp från bryggan innan vi promenerade hem igen. Känslan efteråt, såå skönt och den känslan följer med mig resten av dagen..

Älskar, älskar mornarna.. Älskar att kunna kombinera mammalivet med att få till saker jag själv älskar.. Allt går, man får bara tänka om lite 😉

Det ger mig så mycket energin och ett lugn på samma gång att starta dagen med träningen. Känner mig starkare både psykiskt och fysiskt. Bästa jag gjort för mig själv (tillsammans med att prata med en livscoach) är att börjar med morgonpromenader och morgonträning. Att investera i mig själva en stund varje morgon. Det gör mig både bättre och gladare.

Önskar er en fin dag i solen,

Kramar N

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats