nadjamayr

Nadja Mayr

Bilder från lägenheten

 

God morgon måndag,

Åh äntligen tillbaka, jag har verkligen saknat att få vara här inne och skriva med er. Men det var välbehövligt med en paus då kroppen behövde det, dessutom är det fint att få längta ibland. Nu kommer det bli mycket fokus på hälsa och inredning en tid. För det är vad jag har i huvudet just nu 🙂

Igår var vi i lägenheten och mätte lite och barnen fick så den för första gången, så mysigt. Hollie är verkligen pepp och pratar mycket om det, jag tror hon känner av vår glädje kring flytten och sånt smittar ju av sig när det kommer till barn.

Det känns så himla mysigt och fint att få landa här, den är så lagom för oss och vi gillar verkligen planlösningen. Ganska direkt när man kommer in ligger ett mindre rum som ska bli mitt kontot, så skönt att kunna ha plats för jobb och separera det lite från resten av hemmet. Längtar så mycket.

Sen är det en stor öppen yta för kök och vardagsrum men utgången till balkonen. Här letar vi efter en riktig myssoffa, fluffig matta och så blir det två fåtöljer. Sen tänker vi oss ett runt bord, troligen i marmor, gärna med plats för 6 storlar runt, dock inte hittat vilka än. Sen ligger det två sovrum bredvid varandra, vårt och barnens, de kommer få fortsätta dela då det funkar så bra.

Älskar takhöjden så mycket, det ger verkligen en luftig känsla i hela lägenheten och ljusinsläppet som är så fint. Det kommer bli gardiner från tak till golv överallt och väggarna ska målas i en beige ton. Är sugen på att göra något åt golven, slipa och vitlasera, lägga nytt eller låta va. Kan inte riktigt bestämmma mig.

Tänker mig en ljus, fluffig känsla med jordnära toner och köket som bryter av fint till det.

Hörs lite senare med veckans kost 

Kram N

Att gömma sig i förrådet var roligast tyckte Nora 🙂

(Från mitt nya hemmakontor)

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Alexandra

    Så nyfiken på hur ni tänkt kring placering av soffa och tv, vi flyttar nämligen till en liknande planlösning 😊

stats