nadjamayr

Nadja Mayr

Dagen och ett tips ni inte vill missa

God kväll vännen ❣️

Fortfarande varm efter alla fina ord, jag har inte hunnit svara er men det ska jag göra och ni ska veta att jag läser allt och de har verkligen gett mig en fin känsla när jag går in här.

Hade en ganska tuff natt med Nora, hennes sömn stökar fortfarande en del och nu längtar jag så efter att få en normal sömn, förhoppningsvis vänder det snart, även om det just nu känns långt borta. Hollie sov aldrig så här dåligt som Nora gjort senaste månaderna. När började era små sova hela nätter?

Blev iaf ett snabbt pass på gymmet efter lite sovmorgonen. Även om det inte blev mitt bästa pass så är jag ändå alltid glad att komma iväg. Det ger iaf något om inte annat boostar de huvudet med lite energi och jag visar mig själv att jag prioriterar sånt jag mår bra av.

Sen hem och fixa iordning mig för dagens mysiga lunch med Yves Rocher. Mina byxor kommer från HM (kap för 249:- & så snyggt med slitsen nedtill), topp från Gina och kavajen är gammal.

Alltså wow vilken lunch. Yves Rocher är fantastiska att jobba med & står för mycket jag älskar. Ett företag som bryr sig om miljö, människor och med ett himla stort hjärta. Vi var ute i Rosendals trädgård. Ett tips är att göra ett besök här, det är vackert, du kan köpa fina blommor och maten är på riktigt M A G I S K!

Fick underbart sällskap vid bordet, både av fina Ulrika och Elsa och så mycket vackra blommor.

Mycket skratt och är glad att Ulrika och Ditte (som jag träffat några gånger tidigare) ska med till Paris med just Yves Rocher på måndag. Känns dom att det inte kan bli annat än underbart.

Nu ska jag och mannen fira lillördag med en film och äta fischtaco och ta ett glas rosé. Recept kommer imorgon.

Varm kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Hej! Har nog inga mirakeltips på hur man får barn att sova men som tre barns mamma har jag tre erfarenheter ☺️ Först kan man ju fråga sig varför barnet vaknar om natten ? Handlar det om en vana (ovana) eller behöver barnet något ? (mat, torr blöja osv..) Jag har ammat alla tre i ett år och så länge jag ammat har jag bara tagit tjuren vid hornet och gett dem mat på natten då de vaknat men så fort de slutat ammat så har vi varit bestämda med att man sover på natten. Vår äldsta vaknade alltid runt 5, den mittersta runt 23 (la sig vid 20) och den yngsta vid 02h. De har alla betett sig lika, vaknat o gallskrikit att de inte vill sova och det här har min man fått fixa för det gick så mycket bättre. Vi har gjort lika med alla tre, han går in, lugnar men säger bestämt att vi ännu ska sova. Så går han ut trots skrik, men tillbaks ca var 10 minut och sen allt mindre. På några nätter har de sedan sovit hela nätter ! Om inte pappan kan eller känner att han vill, ja någon annan hjälpa er ? Min syster har också hjälpt oss ibland (hon har sovit över här och mina barn älskar sin moster). I vårt fall har jag för mig så har det hjälpt när det är någon annan än jag som går in nattetid då vi hjälpt dem att sova hela nätter. Hoppas ni snart får sova ut allihopa. Tack för en fin blogg ! Må så gott !

  2. Malin

    Hej! Har nog inga mirakeltips på hur man får barn att sova men som tre barns mamma har jag tre erfarenheter ☺️ Först kan man ju fråga sig varför barnet vaknar om natten ? Handlar det om en vana (ovana) eller behöver barnet något ? (mat, torr blöja osv..) Jag har ammat alla tre i ett år och så länge jag ammat har jag bara tagit tjuren vid hornet och gett dem mat på natten då de vaknat men så fort de slutat ammat så har vi varit bestämda med att man sover på natten. Vår äldsta vaknade alltid runt 5, den mittersta runt 23 (la sig vid 20) och den yngsta vid 02h. De har alla betett sig lika, vaknat o gallskrikit att de inte vill sova och det här har min man fått fixa för det gick så mycket bättre. Vi har gjort lika med alla tre, han går in, lugnar men säger bestämt att vi ännu ska sova. Så går han ut trots skrik, men tillbaks ca var 10 minut och sen allt mindre. På några nätter har de sedan sovit hela nätter ! Om inte pappan kan eller känner att han vill, ja någon annan hjälpa er ? Min syster har också hjälpt oss ibland (hon har sovit över här och mina barn älskar sin moster). I vårt fall har jag för mig så har det hjälpt när det är någon annan än jag som går in nattetid då vi hjälpt dem att sova hela nätter. Hoppas ni snart får sova ut allihopa. Tack för en fin blogg ! Må så gott !

stats