nadjamayr

Nadja Mayr

Dagens och morgondagens planer

God kväll ❣️

Precis nattat två krassliga barn. Stackarna, det är verkligen inte lätt när de små är sjuka. Men det är inte mycket mer att göra än att ösa kärlek över dom och påminna sig om att de snart är friska igen.

(Byxor från Gina, tröja Soft Goat och spänne Nelly)

Har iaf haft en så fin dag med två superhärliga event och hängt med riktigt fina och inspirerande tjejer. Så fått tanka energi. Först var jag på Newbies event som dom hade i samarbete med Borås tapeter. Så himla fint samarbete, magisk mat, magisk lokal och så mysigt att få pyssla.

Sen vidare till Lindex som bjöd in till fika tillsammans med vackra Ida Warg. Så mysigt!

Fredag imorgon vänner, hur mysigt?❣️ Jag skickade ett gulligt sms till mannen och påminde honom om att jag älskar honom och att jag ska fixa god middag till oss imorgon. Man behöver ta hand om varandra lite extra också mitt i all VAB. Så imorgon ska jag ta hand om tjejerna, mysa extra mycket med dom, köpa och laga en god middag, köpa gott vin och en bukett fredagsblommor till mig, tända massa ljus och fira helgen med mina finaste ❤️ Det är vi värda efter en tuffa nätter och mycket pusslande med krassliga små. De små sakerna. Ibland behövs det inte mer än så ❣️❣️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats