nadjamayr

Nadja Mayr

Dagens tankar och planer

Inlägget innehåller annonslänkar

God morgon <3

Här skiner solen och H är piggare så idag är hon på förskolan. Det känns inte som att det är bebis på gång här direkt så min plan är att skriva en lista med saker jag vill/behöver göra innan hon kommer, sen ska jag sätta mig med de viktigaste jobben denna vecka, tanka lite sol på en lugn promenad och vila.. Köpa hem en fin bukett blommor till mig själv 😉 Blommor gör mig alltid så glad.. Och nu i slutet behöver iaf jag muntra upp mig själv lite, dels blir man ju lite knäpp av att veta att hon kom komma idag men också om 3,5 veckor.. Dels har mitt illamående kommit tillbaka, jag har knappt någon energi kvar och magen börjar kännas väääldigt stor, hittar inga sköna lägen att varken sitta eller ligga i längre, har konstant halsbränna, hugg i ljumskar och höfter och mycket sammandragningar, känner mig allmänt höggravid med andra ord 😉 Svårt att fokusera på något annat än bebis nu så därför uteblir veckans kost och lite annat, äter det mannen fixar eller fil, men snart blir det annat med det också ;)Så nu börjar jag längta efter att känna mig som mig själv igen <3

Önskar dig en fin dag <3

Kramar N

 

Tights stadium // Stickad tröja Gina // Adidas boost Stadium 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emelie

    Jag har ett önskemål. Skulle inte du kunna göra ett inlägg med festkläder när man ammar? Jag ska på bröllop nu i vår och ska ha en 2 månaders med. Det är jättesvårt att hitta något fint att ha på sig som samtidigt är amningsvänligt. Men du brukar ju ha bra tips :). Snälla snälla 🙂

stats