nadjamayr

Nadja Mayr

Därför flyttar vi från hus

God kväll vännen ❣️

Hoppas din dag varit fin. Jag har tränat, gjort en del ärenden, jobbat vid datorn och satt ihop lite moodboards till lägenheten. Ser så mycket fram emot att få inreda vårt nya och längtar himla mycket efter att få landa där tillsammans.

Får mycket frågor om varför vi flyttar från hus till lägenhet och det finns att läsa om i bloggen om man bläddrar tillbaka. Men kort är det för att det inte känts rätt i huset, det känns för mycket med två hus och att vi vill hitta ett boende där vi får mer utrymme att leva än att bara bo, spendera mer tid på Gotland och lägga vår fokus på det huset där vårt hjärta är mest. Det kändes inte bra att ha ett så stort hus som står tomt i 7 veckor varje sommar. Det blir varken att vi kan plantera eller göra alka de projekt som huset kräver, då vi gör dom på Gotland istället där vi spenderar hela somrarna. Vi drömmer om att bygga ut Gotland, spendera så mycket tid vi Jan dör och ha ett boende här hemma som känns rätt för oss, mysigt, enklare och som ger oss tid för varandra. ❣️

Här får ni en bild av färgskalorna och känslan jag faller för just nu ❣️

Mannen är iväg ikväll så nu ska jag hoppa ner i ett bad, göra en ansiktsmask och kolla Bachelor. Drömkväll ändå 🥰

Kram vännen ❣️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Caroline

    Förstår verkligen precis. Jag flyttade också till lägenhet och närmare stan. Just för att jag har ett fritidshus med en stor tomt och det blev för mycket med två hus och två tomter. Dessutom ligger mitt jobb i Norrort och jag vill lägga tiden på min man och barnen och inte på långa resor genom stan. Rusningstrafiken är sjukt stressande.. Nu har ju du ett jobb du kan sköta från varsomhelst men förutom närheten till jobbet uppskattar jag kontrasten av pulsen i storstaden och lugnet på landet. Allt gott och lycka till, det kommer bli så bra.

stats