Dejt och Gotlands tips 3 | Nadja Mayr
nadjamayr

Nadja Mayr

Annons

Dejt och Gotlands tips 3

I söndags hade han och jag vår första dejt på länge, sen Nora kom och i slutet av graviditeten blev det inte av, vi som annars brukar vara väldigt duktiga på att prioritera det.

Extra speciellt känns det också att få en helkväll med bara honom i den stad vi träffades, som vi båda älskar och som vi har så mycket minnen ifrån.

Vi hade en helt fantastisk dejt och jag älskar just det med att ha blivit mamma, hur mycket mer närvarande jag är i stunden och verkligen njuter nu. Några underbara timmar sen är det minst lika fantastiskt att komma hem till sina små igen. Tankad med energi och kärlek.

Vi tog två fördrinkar på vinäger i solen, eller jag drack bubbel såklart. Sen hade vi bokat bord på supper och åt helt fantastiskt mat på den mysiga innegården. Mitt tredje tips 💗. Allt är så vackert här vilket verkligen gör upplevelsen ännu finare. En kaffe, en god drink, en promenad till havet, hamnen och en avslutande drink på kitchen and table i kvällssolen. Innan vi tog en taxi hem. Väl hemma tog vi ett glas naturvin på mysigaste stelor innan vi promenerade hem 💗

Kärlek N

Kjol Nelly, topp HÄR, koftan är från zara och väska från Nelly.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats