nadjamayr

Nadja Mayr

Den första sparken 

Hej fina, 

Hoppas veckan startar bra! Jag har betat av en hel del jobb innan jag hämtade hem Hollie. Nu ska jag mysa med henne innan mannen kommer hem, för då ska jag iväg på vår tjejmiddag vi har en gång i månaden. Så mysigt att få gå ut och äta med ens fina vänner, riktig kvalitetstid. 


(Myströja från Ginatricot & byxor Elsaleonie)

Igår kände mannen den första lilla sparken.. han la huvudet på min mage och precis då sparkade den lilla precis där han låg. Så mysigt att han fick känna det även om det var väldigt svagt. Ibland känner jag knappt något på en hel dag och vissa stunder känns det som att det är full aktivitet i magen. Längtar ändå efter de där tydliga sparkarna som också syns och känns tydligt utanpå. Det blir mer verkligt då. Denna graviditet trodde barnmorskan att moderkakan sitter i bakvägg, sist hade jag den i framvägg och då dämpar ju det sparkarna. 


Önskar er en mysig kväll, 

KRAM 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats