nadjamayr

Nadja Mayr

Den känslan 💗

God morgon hjärtat 💕 

Välkommen ny vecka och massa spännande planer! Hoppas du känner dig inspirerad och utvilad efter helgen 💗 

 Jag startar denna vecka med lite firande, för nu är det över 50 000 som följer min instagramsida: Nadjamayr. Svårt att ta in, så otroligt många och jag är såå glad för varenda en. Ni har gjort det möjligt för mig att göra ett intresse och något jag tycker är så roligt, till ett jobb. Det är utmanande, inspirerande, spännande och fantastiskt! Jag är mer än peppad och förväntansfulla på framtiden, av flera anledningar 💗


Vill ju såklart att ni ska trivas, så skriv gärna en rad om vad ni önskar se mer av eller om ni har några önskeinlägg här på bloggen? 

Önskar dig en underbar start på veckan 💗 
Love N 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linnéa

    Stort grattis och SÅ bra jobbat! 😀 Tycker du verkar ha så bra smak överlag så får gärna mer tips på inredning och kläder. Ha en fin vecka! Kram ❤️

stats