nadjamayr

Nadja Mayr

Det finaste man kan ge och få

Inlägget innehåller annonslänkar i samarbete med Babyshop.se

God morgon söndag ❣️

Helgen hittills har varit helt fantastiskt, dels har vi fått njuta av magiskt väder, dels så har jag fått vara med dom jag älskar allra mest. Jag har känt mig avslappnad och verkligen kunnat njuta. En heldag med mina tjejer i fredags, dejt med mannen på kvällen och en lördag tillsammans alla fyra hela dagen. Långpromenad, god lunch ute, mys på altanen, druckit kaffe, läst böcker, busat, kramats, skrattat och sen massa tända ljus och ett glas rött i mjukiskläder med mannen när tjejerna somnat.

Har bestämt en sak, på lördagar ska jag vara helt ledig, innan har jag inte jobbat så mycket då heller men alltid gjort något och burit med mig en känsla av vad jag borde beta av. Men vill inte göra det längre och anledningen är dessa två. Varför jag ens drivs till att jobba varje kväll och lediga stunder nu ät för att skaffa mig möjligheten att ha så mycket tid med barnen som möjligt, att om inte helt iaf delvis kunna jobba hemifrån, att kunna vara spontan, närvarande och fri. Det är min dröm. Men vägen dit får inte innebära att jag missar tid med dom nu, resan är en del av målet och minst lika viktig. Denna tid kommer aldrig tillbaka.

Vill inte alltid ha jobb i huvudet, vill vara helt ledig med allt vad det innebär, vara här och nu, njuta, skratta, se, lyssna och ta in, precis hela dagen. Om det är något man aldrig kan ge för mycket av förutom kärlek, så är det tid. Och det vill jag ge dom ännu mer av. Ser inte att jag kan ge mig själv något finare heller.. ❤️

Tjejerna i lite nytt från Babyshop.se, matchande tights HÄR, Hollies skor HÄR, Noras skor HÄR, Hollies mössa HÄR och tröja HÄR. Noras mössa är från Livly och tröja från Zara.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats