nadjamayr

Nadja Mayr

Det finaste vi har till dom finaste vi vet

God morgon underbara ni,

Hoppas ni sovit gott. Om två dagar åker vi till värmen så idag ska det packas och fixas här hemma. En höstig promenad ska också hinnas med och ikväll väntar dejt med mannen. Så fort Hollie somnar kryper jag upp i soffan med en varm kaffe och letar inspiration till nya huset, tänkte dela med mig lite här

Förra veckan hade vi två olika middagar med två av våra närmaste vänner, efter middagen fick de varsin sådan här box och en viktig fråga.

 

image image image image image image imageimage image image image image image image image image

 

I trälådan hade vi lagt en flaska bubbel och dekorerat med godis och blommor i pastell och rosa toner. På insidan av locket hade vi klistrat fast bilder på Hollie och texten som avslutades med frågan om de ville bli Hollies faddrar. Runt lådan satte vi ett sidenband med en lapp från Holllie. Tyckte det var lite kul att fråga på ett annorlunda sätt och visa att dom betyder mycket för oss.

Vi har valt dessa två par som vi tycker är fantastiska människor och fina förebilder, utan krav och måsten. Men som vi hoppas och tror kommer att vara en stor del av våra och Hollies liv, vardag som högtider. Som vi tycker kan bidra med mycket klokhet, trygget, och glädje. Där hon kan känna sig lite extra hemma. Som lite extra familj, som vi valt. Vi är så glada att de sa ja och vetskapen att Hollie får växa upp med så många fina människor runt sig, både dom och hennes familj och våra vänner, det värmer mer än något annat.

Love,

N

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emilia

    Oj så fin idé!
    Vi går också i hustankar, och jag kollar mycket på Pinterest för inspiration! Har du någon mer stans som du kollar på för att få inspiration?

stats