Det går upp och ner - livet | Nadja Mayr
nadjamayr

Nadja Mayr

Annons

Det går upp och ner – livet

Åh har ingen bra dag idag. En känsla i kroppen som inte vill släppa och en energi som inte vill komma. Var så peppad på vardag, jobb och rutiner. Men har istället bara känt mig helt slut. Ingen ork till någonting. Får inget jobb gjort och njuter inte heller av att inte jobba. Blir mest stressad. Känns dock omöjligt att leverera och ge av mig själv när jag själv inte känner inspirationen eller glädjen. Tvekar på mig själv och om det ens är det här jag ska göra..

Längtar så mycket efter att få komma igång med träningen igen, den är så himla viktig för mig. Framförallt i hur jag mår. Men efter jag varit dålig så är kroppen inte riktigt redo, blir helt slut av en promenad. Så bara lyssna på den och låta den återhämta sig lite till först.

Mannen åker bort över helgen och hade sett fram emot mysiga dagar med tjejerna. Första gången jag har dom själv då länge (fyra dagar). Men nu känns det lite tufft, hur ska jag orka när jag är såhär slut?!Dessutom har det ju varit jobbigt med sömnen ett tag. Så blir jobbigt att ta både nätter och mornar nu..

Det känns alltid tungt när man har en dålig dag men är ändå så mycket mer okej med det nu. En dålig dag är bara en dålig dag och kanske vaknar jag med så mycket mer energi och glädje imorgon. Ville ändå bara skriva av mig till er, vara öppen och för mig går det inte att skriva om något annat än min verklighet. ❣️

Imorgon lovar jag att komma mer ett peppigare inlägg, lovar mig själv lite yoga hemma på mattan, en bukett inför helgen och lovar mig själv att försöka göra de här dagarna så fin som möjlig för oss. ❤️

Kram bästa du,

N ❣️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. mammapigg.se Antiinflammatorisk kost och livsstil

  En kram till dig och hoppas energin kommer tillbaka snart. Jag har också två små och kämpar på med tuffa nätter här hemma. Då betyder det extra mycket att få bli ompysslad i frisörstolen (ska jag unna mig imorgon) och en bukett blommor som sprider härlig energi. Hoppas du och tjejerns får en fin helg 🌸

 2. Melene

  Man får ha deppiga dagar! Låt det vara så, vi läsare överlever 😉 ät gott, och glöm inte att du är bra. Är en trogen följare och du är bra oavsett vad du skriver om. Älskar din öppenhet om familjelivet och du ger mig styrka på tuffa dagar.

 3. Elin

  Jag har följt dig länge, men jag känner bara wow vad magisk din blogg är numera! Blir verkligen bara bättre och bättre. Man kan relatera och känner så väl igen sig i det du skriver. Jag blir så inspirerad och tacksam! Får en så varm och fin känsla av att titta in här. Kram till dig och din fina familj!

 4. N

  Nadja!
  Du behöver inte lova någonting. Vi är många som är småbarnsmammor här inne med både sömnbrist, kaosiga dagar (och nätter), matvägran, tandsprickning, trots och gränstestning så jag förstår dig. Ta en dag i taget och känn dig inte misslyckad. Energin kommer komma, likaså orken till träning.
  Hoppas ni får en fin dag idag!
  Kram och tack för en fin blogg!

 5. Rebecca

  Åh du är verkligen inte ensam!
  Jag började känns den känslan när jag började jobba i augusti efter mamma ledighet. Tyvärr lyssnade jag inte på kroppen och slutade med att jag kraschade totalt, stress och utmattningssyndrom. Lyssna på din kropp! Ta en paus eller vad du behöver ( inte alltid lätt att veta det heller). Jag har kämpat nu sen i november, och är fortfarande inte återhämtad!

  Så prioritera dig själv! Massa kramar !

 6. Amanda

  Ville bara skriva att du inte är ensam fina du! Har haft två dagar som känts precis sådär tuffa. Men så vaknade jag imorse och kände mig äntligen peppad igen. Min son är också 9 månader och sömnen är verkligen katastrof, tror det gör sitt..
  Kram på dig hoppas det känns bättre imorgon ❤️

  1. Rebecca

   Åh du är verkligen inte ensam!
   Jag började känns den känslan när jag började jobba i augusti efter mamma ledighet. Tyvärr lyssnade jag inte på kroppen och slutade med att jag kraschade totalt, stress och utmattningssyndrom. Lyssna på din kropp! Ta en paus eller vad du behöver ( inte alltid lätt att veta det heller). Jag har kämpat nu sen i november, och är fortfarande inte återhämtad!

   Så prioritera dig själv! Massa kramar !

Annons
stats