nadjamayr

Nadja Mayr

Det inspirerar mig just nu

God morgon,

En lite bättre natt i natt och trots något lite sömn och en förkyld lillan känner jag mig inspirerad och taggad på dagen.

 • Jag är en sån där som älskar att bli inspirerad, det är en av de finaste känslorna och en sån som blir lycklig av vackra ting. Jag kan fasta i timmar på Pinterest och bara njuta av att bli inspirerad av bilder och känslorna de ger mig, blommor, drömiga frukostar, snygg inredning, hälsosam mat eller en fin outfit. Något i bilden gör mig glad eller inspirerad, då sparar jag den.. Det är som att det påminner om hur mycket fint det finns och om alla möjligheter. Får mig att drömma och planerar. Påminns om vad som gör mig glad. Här är lite bilder som jag sparat ner senaste tiden 💕
 • Önskar er en fin tisdag, jag ska ta tag i massa jobb nu och ikväll väntar middag med mina närmaste vänner. Som jag längtar ❤️

  KRAM N

  Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
  Kommentarer
  nadjamayr

  Kommentera

  Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  stats