nadjamayr

Nadja Mayr

Det viktigaste för att få till en mysig känsla i hemmet

Inlägg i annonssamarbete med Philips Hue

Vackra du, äntligen får jag skriva om att jag fått äran att bli årets svenska ambassadör för Philips Hue, vilket känns så himla fint då jag vet att jag kommer få dela massa inspirerande tips som jag är säker på att många av er verkligen kommer att gilla.

Vet inte hur många som har koll på vad Philips Hue är, jag hade själv ingen vidare koll förrän jag läste på ordentligt innan jag tackade ja till detta och när jag sen fick chansen att testa det kände jag att jag fått hem de där smarta ljussystemet som jag alltid saknat.

Under vinterhalvåret är ljuset något som vi både saknar och som vi behöver. Att kunna styra ljuset inne är så himla värdefullt. Philips Hue är ett super enkelt system som installeras på ett par minuter och det du behöver är ett starkit och HUE led-lampor till de lampor du vill ha med.

Det största och finaste för mig är att nu kunna kontrollera alla lampor här hemma från min telefon, jag kan då inte bara tända och släcka, jag kan dimmra alla lampor, göra belysningen varmare eller kallare och detta är så bra så ni anar inte..

(Här ser ni min mysinställning, den ger nästan samma funktion som levande ljus, dämpad och varm)

Vi har en stor och öppen undervåning där det går år mängder av ljus för den där myskänslan men det räcker lixom inte och lamporna vi har blir så omysiga. Men nu kan alla lampor vara en del av myset, dimmrar ner dom och sätter på ett varmt ljus. Alltså det blir sån mysstämning och värme på våra annars stora öppna ytor. Och jag stortrivs ännu mer här hemma nu. Belysning har verkligen en så större del av inredningen och känslan än man kan föreställa sig.

(Fotat bilderna efter varandra, den övre med varm inställning och den undre med en kallare ton, ser ni vilken enorm skillnad? Finns självklart massa mellanläge. Älskar denna funktion! Det kallare ljuset är perfekt för lek och det varma för lugnt mys här hemma)

Det finns alltså tusen fördelar och funktioner med denna smarta belysning, allt ifrån säkerhet, rutiner, förenkling av vardagen, fördelar för barnen och jag kommer berätta om allt under året, men för att ni inte ska tröttna på mig så tar vi en sak i taget 😉

Så just nu är det funktionen att styra ljus och känsla på våra stora sällskap ytor, för lika mycket värt det är att få till myset tidiga mornar och kvällar är det att faktiskt få till mer dagsljus på eftermiddagen när tjejerna leker och ska hålla sig pigga trots mörkret ute, vilket är viktigt för deras rutiner och dygnsrytm.

(Några klick på telefonen eller den lilla medföljande kontrollen för enorm skillnad)

Tror min man aldrig varit gladare över ett samarbete än detta. Till och med svärfar är himla avis 🙂 Du kan läsa mer och lära dig allt om fördelarna med Philips Hue HÄR. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats