Nadja Mayr

DIY – personligt julpyssel

Hej fina ni,

Dagen startade på bästa sätt med min underbara PT Pischa. Kom dit som en riktigt trött mamma, efter en mindre bra natt och gick därifrån bra mycket piggare. Det fantastiska med träning är när man känner att man inte orkar med den så behöver man den som mest, den ger ju så mycket energi.

Tänkte viss er lite pyssel jag gjort, åh tycker det är så himla mysigt att pyssla Som balsam för själen för mig. Enkelt men blir så fina tycker jag 🙂

IMG_5708

Julstrumpan köpte jag på Icamaxi, tyckte den var fin och tidlös men ville ha den mer personlig så köpte sidenband och ett H på pandero som jag limmat på massa glitter. Nu har hon sin egna julstrumpa, lite sugen på att göra till oss också.

IMG_5709 IMG_5710 IMG_5711

Så fint med personliga julkulor tycker jag, till granen eller som dekoration. Köpte dessa genomskinliga på panduro och bokstäver i klistermärke. Vet inte om det syns men de är så fina, glittrigt vita, fans flera färger. Knöt sen sidenband på dom. Valde grått och champagne men dessa går ju att byta ut om man vill ha annan färg nästa år. Går ju även att dekorera med glitter eller annat men tyckte detta var så fint som det var.

IMG_5713 IMG_5715  IMG_5717

Varmchoklad + grädde = kärlek

Natti natti

N

❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kristine

    Hej. Älskar din blogg. Måste bara få fråga; hur får du alla dina bilder så ljusa? Har du någon speciell kamera/objektiv eller app där du gör i ordning dom innan du lägger upp dom? Själv har jag en kompakt systemkamera (Olympus PEN PL-7) men jag får inte riktigt till det perfekta ljuset. Redigerar du dom på datorn eller mobilen? Är bilderna tagna med mobil? Hade så uppskattat ett bra svar för jag vill göra mitt instagramflöde lite mer följsamt samt min blogg som är liten men för mig väldigt viktig 🙂 Många kramar till dig och fina Hollie!

    1. nadjamayr

      Hej 🙂 Tusen tack! Ljusar upp i instagram eller i en app som heter VSCO ❤️ Gjort ett inlägg om hur jag redigare som du kan söka efter om du vill 🙂

stats