nadjamayr

Nadja Mayr

Du kommer alltid att ha dig

Hej vännen ❤️

Tänk så mycket kärlek en spontan text från hjärtat kan leda till. När man ger lite av sig själv, öppnar upp och släpper in, då får man så mycket tillbaka. Så tacksam över det. Vilken styrka det ger.

Just ensamhet är något som verkligen berör mig, blir så ledsen av tanken att det finns så många ensamma människor där ute. Så när jag får meddelanden om hur mina texter och kanaler hjälper till på olika sätt, att de får någon att känna sig mindre ensam, någons dagar att kännas enklare, någons mörka stunder mindre mörka och att jag inspirerar er. Det ger mig så mycket så ni anar inte.

När jag själv varit där, känt mig ensam i någon känsla, mått dåligt i perioder så har jag personer som inspirerat mig betytt så mycket för mig, de har hjälpt mig att tro på mina drömmar och påmint mig i min resa.

Kan jag finnas där för andra på samma sätt så betyder det allt. För jag vet hur det är när livet känns tungt och jag vet hur fantastiskt det blir om man lär sig att älska sig själv på riktigt, att lyssna på sig själv och våga leva precis på det sättet som gör DIG lyckligt.


En speciell tjej sa till mig på ett av mina första modelljobb när jag var 16 att hon brukade tänka, att hon kommer alltid att ha sig själv, vad som än händer i livet. Så är hon den personen hon alltid kommer att dela det med. Det har suttit kvar sen dess och de senaste åren har jag verkligen förstått och känt en trygghet i det. Och att livet med mig är fasiken bra härligt. Därför är det också så viktigt att faktiskt ta hand om sig själv, att göra saker man mår bra av och att vara snäll, både mot sig själv och mot andra. För det är en himla fin känsla, att helt kunna stå för den du är. Att inte ångra massa utan kunna känna stolthet i att det du kunnat påverka har du påverkat på ett fint sätt.

Jag är egentligen långt ifrån ensam, jag har allt jag kunnat drömma om. Dom här två, min stora kärlek och massa andra, men ändå känns livet tungt ibland och då är det fantastiskt om vi kan dela det med varandra. Denna gången bar kärlek mig och nu känner jag mig lite lättare. ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats