nadjamayr

Nadja Mayr

Dubbel lycka

Inlägg i samarbete med Jollyroom

Hej vackra du,

Hoppas du haft en fin söndag! Mini sov ju hos farmor och farfar så när jag vaknade imorse gick jag upp och tog ett bad, sen satte jag mig i soffan med en kopp kaffe och bläddrade i inredningstidingar, hur ofta händer det lixom? Saknade mini så fort jag vaknade men passade på att njuta av lugnet. Lycka att få hämta hem henne igen. Vi var sen iväg på en jätte mysig lunch hos våra fina vänner och lek för det små. Idag har det verkligen känts som sommar!

Klänning från Bubbleroom, väska Inreda.com.

Denna helg har inneburit dubbel lycka, för äntligen har vi fått iordning Hollies rum och massa annat, till 12 i natt höll vi på, samtidigt fick H ha en jätte mysig dag med farmor och farfar, varit på junibacken och gjort massa mys. Så skönt att få så mycket gjort och samtidigt veta att H har haft enmysig dag. Så underbart att få hämta hem henne till sitt fixade rum. Saknas saker på väggarna och lite annat piff, men det börjar närma sig..

Äntligen har H fått en hushylla, de är så himla fina tycker jag och perfekt som dockhus till Mailegfamiljen, så nu ska vi fortsätta samla. Den kommer från Jollyroom .

Då vi spenderar störta delen av sommaren på Gotland så kommer vår fokus att ligga på att komma iordning inne, altan och tomtfix får bli till våren. Men detta söta picknickbord från Jollyroom har vi iaf klickat hem så att vi kan leka lite med H ute, ha picknick och mysa. Hon älskade det. Du hittar det HÄR.

KRAM <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Hej! Jag undrar också vart den tjocka dynan är ifrån?? Så svårt att hitta lite tjockare alla fina är så tunna..

  2. Danni

    Älskar klänningen! Har du möjlighet att länka den eller skriva namnet på den? Har letat som
    En tok 🙈

stats