nadjamayr

Nadja Mayr

En effektiv måndag

Hej godingar,

Har veckans första dag behandlat er väl?

Här har det både storstädats, handlats och lagats mat till Hollie för veckan. Vissa dagar har man bara mer enrgi och jag älskar att starta veckan på ett riktigt effektivt sätt och skapa förutsättningar för en bra vecka. Älskar faktiskt måndagar i allmänhet.

Köpt årets första hyacinter och lite blåbärsris, videung och eucalyptus idag. Så nu har gjort lite lagom juliga buketter. Nu när man är hemma mycket under mammaledigheten tycker jag att det blir lite extra härligt med färska blommor och att göra det lite mysigt som att tända ljus på morgonen. Det är vi mammor också värda. Även om det lätt blir ett härligt kaos varje dag med alla bebissaker hehe.Köpt lite mossa också så nu ska adentljusstaken fixas inför söndag. Inte så mycket rött här hemma men vitt och grönt är också jul för mig.

Min lilla solstråle tycker om att följa med och handla 🙂 Hennes fleeceoverall är vår favorit just nu, så mysig och enkel att ta på över kläderna, den kommer från BABYSHOP.se och märket heter GAP. Mössan kommer från Livly.

IMG_6011

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofie

  Hej Nadja!
  Jag heter Sofie och arbetar på Babyshop. Jag har spanat in din blogg ett tag och undrar om du skulle vilja ställa upp på en intervju till vår blogg där vi ibland gör inlägg på temat “Möt Föräldern” 🙂

  Skicka ett mail till jury@babyshop.se så kan jag förklara närmare!
  Kram,
  /Sofie

 2. Kristina

  Superinspirerande blogg <3
  Skulle vara kul om du delade med dig av recept som du gör till Hollie. Jag har själv en bebis på 6 månader, så alla bra tips välkomnas.

stats