nadjamayr

Nadja Mayr

En försmak på jobblivet och en vit dröm

Hej fina ni,

Åh vilken känsla det var att komma hem till mini efter en bra dag på jobbet. Det kändes lite vemodigt att åka hemifrån tidigt och inte ha fått pussa på Hollie innan jag gick.. Så jag smög in för att bara se henne innan jag åkte och då satt hon vaken och lekte i sängen, helt tyst, haha lilla hjärtat. Glad mamma som fick mysa en liten stund före gymmet. Skönt att få till ett pass innan jobbet så att jag kunde åka direkt hem efter. Det kändes faktiskt riktigt kul att vara tillbaka, lite ovant att inte ha konstant koll och bara vara Nadja och vuxen, men kul. Och glädjen och kärleken att få komma hem efter att ha längtat lite till ett stort leende, blev alldeles varm och lycklig. Underbar känsla. En liten försmak på att gå tillbaka till jobbet och den nya fasen i livet och det känns spännande.

Måste visa er detta ljuvliga sett. Hur fint är det inte?! Så sommarfrächt med helvitt och i svalt och lyxigt material.. Byxor IvyRevel topp IvyRevel Kommer spendera många sommardagar i detta..

Fin kväll vänner <3

XX

Sandra_Rogers_Photography_(148) Sandra_Rogers_Photography_(149) Sandra_Rogers_Photography_(150) Sandra_Rogers_Photography_(156) Sandra_Rogers_Photography_(157) Sandra_Rogers_Photography_(159) Sandra_Rogers_Photography_(161) Sandra_Rogers_Photography_(162)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats