nadjamayr

Nadja Mayr

En himla fin fredag

God kväll ❣️

Har haft en sådär härlig fredag med mina tjejer och den där riktiga fredagskänslan i hela kroppen. Huset har fyllts av blommor och nytt gräs, ljusen är tända och vi ska mysa med hämtmat och gott vin.

Vi åkte iväg på ett frukostevent med Philips och deras nya eltandborste, massa fantastiska tjejer och ny kunskap om hur hälsa och munhälsa hänger samman. Första gången med båda tjejerna själv på event men det gick fantastisk och var faktiskt himla mysigt. Hollie sa efteråt att hon ville följa med till mammas jobb igen. Kändes skönt 🙂 Kul att få åka buss och välja en liten present i leksaksaffären påvägen också.

Innan vi gjorde fredagsmys så blev det lekland med en vän och Hollies dag bar gjord. Nora hänger ju mest på fortfarande men tänk när jag får hitta på saker med båda när vi kan prata och hänga alla tre, så häftigt.. Efter lek blev det fredagsmys, som Hollie har pratar om hela veckan 😉

En fin fredag helt enkelt 🌸

Hoppas ni haft detsamma,

Kramar N

Måste ändå nämna hur sjukt bra denna va, vibrerar och ger en så ren känsla. Har ni koll på det där med munhälsa? Sjukt intressant och värt att läsa på om för oss dom brinner för hälsa i allmänhet. När ni behöver uppdatera er, kan jag varmt rekommendera denna.

Den här tjejen alltså, hon gör mina dagar! Världens bästa är hon. Orden som kommer ur hennes mun är magiska att lyssna på ❣️

Mysigaste ❣️

När ens kompis Lova också var på eventet. ❣️

Man kan ju bli lycklig för mindre ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats