nadjamayr

Nadja Mayr

En liten status uppdatering

Hej finaste ni,

Hoppas allt är bra med er och att ni haft en alldeles underbar jul. Ledsen för dålig uppdatering här men jag har varit och är fortfarande dålig. Blev sjuk dagen före jul och varit sängliggandes sen dess. Fick en kraftig bakteriell ögonhinneinflamation och har haft så himla ont att jag aldrig varit med om liknande, har dessutom inte sett något i flera dagar och mest sovit. Ögonen är fortfarande inte bra men ändå väldigt mycket bättre. Men kroppen är fortfarande helt slut. Feber, halsont och hängig. Känner inte igen mig själv, trött, svag och ont. Men går på antibiotika och hoppas att jag tar all skit nu och får en himla fin start på 2019 istället.

Har varit så ledsen över att missa jul och jullov med tjejerna och mannen. Allt vi hade tänkt göra och allt jag längtar så mycket efter, tid tillsammans. Mannen har fått tagit båda tjejerna och allt runt omkring och jag har mest legat och önskat att bli frisk och att få vara med dom. Alltså känslan av att inte orka/klara av att ta hand om barnen. Fy så jobbigt jag tycker det är 🙁 Är inte den som klagar eller gnäller och brukar vara bra på att bita ihop, inte alltid så bra kanske, men denna gång har det varit tufft. Himla tacksam för att jag hade henne hemma före jul fick massa fina dagar då.

Men nu är vi iaf framme i fjällen så nu blir det mysiga dagar, även om jag mest kommer få vila här med så är jag glad för att få vara nära tjejerna när de får några mysiga jullovsdagar.

Ta hand om er vänner. Så hoppas jag det vänder snart här så jag kan få samla på mig lite fina stunder att dela med er nu under sista veckorna av jullovet ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats