nadjamayr

Nadja Mayr

Ensam hemma och nya gardiner

Vet ni?! Jag är ensam hemma och jag kan inte ens minnas när det hände senast. Mannen är på en mysig utflykt med barnen och jag fick lite egentid, behövde det och är nästa lite stolt för brukar ha så svårt att missa tid med mina hjärtan. Åh finns tusen saker jag vill hinna med. Fixa här hemma, i Noras rum, mitt kontor, rensa klädkammaren, jobba av, planera Gotland och namngivning, dricka kaffe i lugn och ro, bada.. Ja ni fattar 🙂

Måste iaf visa er mina nya gardiner, blev bruna tillslut och jag är sååå nöjd. Tyckte det blev varmt och mysigt. Det går fortfarande ton i ton men med lite kontraster. De är från Sleepo och du hottar dom här, i helgen kör Sleepo kampanj så du kan fynda dom med 20 % rabatt med koden HÖST20, tips.

Önskar er en fantastiskt lördag, solenskiner och vi har mysiga middagsplaner ikväll så jag njuter minst sagt av helgkänslan.. ❣️

KRAM

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats