nadjamayr

Nadja Mayr

Ett enkelt litet garden party

I annonssamarbete med Philips Hue

 

Vår och sommar är tiden på året för trädgårdsfester, mysiga tillställningar, tid ute och tid tillsammans. Det är så härligt att med enkla små medel göra de där lilla extra för att kvällarna ska bli lite extra minnesvärda.

Jag har alltid älskat att ordna tillsällningar och har så ofta haft olika temafester, tycker att det är så härligt. Men om jag ska vara ärlig, sen vi fick barn hinns det inte med på samma sätt. Nu vill jag istället att det ska vara så enkelt som möjligt och ge oss så mycket tid tillsammans som det bara går.

Så detta lilla mini garden party, fixade jag på några minuter häromdagen med det vi hade hemma. Nu råkade jag ha två magiska buketter men har man inte det är det något man både kan plocka ute eller unna sig istället för massa pynt, då du kommer njuta av buketterna så mycket mer.

Jag har ju tidigare berättat om vår utebelysning från Philips Hue, det är ett smart belysningssystem som vi styr via våra smartphones, det är på riktigt helt fantastiskt och så enkelt. Vi ska så fort vi har en lugnare helt montera dom uppe på altanen, vi har provat oss fram och tycker det ger mest effekt. Alla är sammankopplade i en kabel så vi ska lyfta en planka och dölja sladdarna helt, det kommer bli såå fint. Vill man kan man även trycka ner de i gräset vilket såklart är ännu enklare.

Tillbaka till min lilla mini trädgårdfest. Belysningen gör ju sitt och jag valde att utgå ifrån den. Du kan välja att helt välja färg, värme, styrka om du vill eller så väljer du ett förinställt tema. Jag valde de tema som heter Spring Blossom, älskar de, lamporna skiftar i rosa toner vilket ger en drömig känsla över hela altanen. Kanske svårt att helt fånga på bild men den är verkligen super fin.

Så Spring Blossom fick bli dagens tema, så jag bäddade på altanen med filtar och lite kuddar, blomkransar och massa blommor i vita, rosa och skära toner. Duckade upp rosa bubbel och rosé. Dukade även fram vattenmelon och jordgubbar. Att fylla en plats med blommor och ett visst sken från lamporna och himlen gör verkligen sitt. Visst blev det mysigt ändå?

 

Lamporna lyser verkligen upp och det är perfekt med barn att inte behöva oroa sig för tända ljus och liknande för att få till den där mysiga känslan..

Vill ni lära er mer om Philips hues smarta belysningsystem som vi alltså har både i hela huset inne och ute nu så klicka HÄR. Det är fantastisk hur enkelt du kan skapa stämning med ljus genom att styra all belysning från din smartphone.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats