nadjamayr

Nadja Mayr

Ett fantastisk första kalas

Hej fina ni och glad Valborg, 

Ikväll välkomnar vi våren med Fs bror, fru och Hollies lilla kusin, god mat och mys. Hur firar ni? 

Igår hade vi en magisk första födelsedag för vår ett åring, det kändes så speciellt att få fira sin lilla mini och helt fantastiskt att se hur hon njöt. Är helt överväldigad av all kärlek, grattishälsningar, presenter och blommor hon fått. Lycklig tjej och lyckliga föräldrar. 

Mini me <3 Hollies klänning är helt underbar med de söta föntrena och pastelliga färgerna, den kommer från Livly. Min klänning är i en så fin ljusrosa ton och du hittar den HÄR.

<3

Världens enklaste tårta men som blev då fin med dekorationen, blev så nöjd. Guldståltråden hittade jag på panduro och formen är inspirerad av mimmipig. Ett tårtljus i guld från Butik Loveliness. Och rosor runt om, så enkelt att få bakverk vackra med blommor. 

Recept: 

2 marängbottnar, däremellan ett lager lemoncurd, grädde och skivade jordgubbar och sen grädde runt om hela. Fräsch och såå god. Framförallt, busenkelt! 

Brukar alltid några allternativ som inte är söta, blir lätt för mycket och så finns det något även till de som inte äter sötsaker. En brietårta är lätt att få snygg och det är ju så gott tillsammans med fikon. Du kan även bygga lager på lager med mindre ostar ovanpå, som en bröllopstårta 🙂

Vi bjöd på plättar med grädde, bär, sylt, nutella och godis. Uppskattat, enkelt och lite mer matigt. 

Fruktbricka och rotfruktschips/kex med en ljuvlig dipp på löjrom, rödlök och smetana. Perfekt snacks till bubblet också 😉 

Vi bjöd på rosa och gul lemonad, smoothis och rosé. 

Bestick oh brickor i trä, mycket blommigt, rosa och guld. Allt pynt kommer från Butikloveliness och glas och brickor från Lagerhause. 

Fina blommiga formar från Butik loveliness. 

När alla gäster gått hem, bubbel, jordgubbar och gästboken. Och världens finaste vas, den gör mig alldeles lycklig, såå fin. Ni hittar den här och Sleepo erbjuder 20% och fri frakt tom måndag på den med koden VB20, om någon mer är sugen <3 

Hollie fick sitt livs första blombud, helt magiskt vackert, från Royal flowers. 

Min gostjej, pyjamas, rosett och ballonger <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats