Ett inlägg från hjärtat | Nadja Mayr
nadjamayr

Nadja Mayr

Annons

Ett inlägg från hjärtat

God morgonen vännen <3

Vaknar med ett lättare hjärta efter all kärlek och kloka ord. För mig är det viktigt att ni får se alla sidor här inne, för att de dagar de känns tungt för er så ska ni veta att ni inte är ensamma. Alla har dåliga dagar, så är livet, även om det inte alltid syns. Allra oftast är det de som gör mig lycklig, inspirerad och tacksamhet som får ta plats och det är för att det är så livet faktiskt ser ut för mig idag. Det är något jag jobbar med varje dag och det är det bästa jag gjort. Att jobba med sig själv, sin inställning och syn på livet. Jag är otroligt tacksam och stolt över den resa jag gjort. Och hade nog inte trott på det själv om jag sa det till mig för 10 år sen.. Framgången jag framförallt nått mentalt, för kan du inte ta till dig den och känna lycka, så är den inget värd.

Att gå till en livcoach var vändningen för mig och är den bästa investeringen jag gjort och något jag tycker alla skulle göra! Det borde vara lika självklart som att anlita en PT. Så när jag idag har sämre dagar så vet jag hur jag ska hantera dom, jag har lärt mig att stanna upp, tycka att det är okej och fundera på vad JAG vill ändra på. Ställer du dig själv frågan då och då vad DU vill och vad som gör DIG lycklig? Jag har lärt mig hur jag får ut det mesta av mitt liv och hur jag ska göra för att KÄNNA lycka.

Igår kom jag på mig själv med att gå och le, när jag promenerar med vagnen, när jag ska lägga mig, när jag tittar på mina tjejer och inser att jag aldrig varit lyckligare, aldrig känt ett större driv och lugn, samtidigt. Att känna den där inre lyckan, trots en dålig dag. Att känna sig hemma. Att känna att man både älskar de delar i livet som tar en framåt, jobbet, satsningarna men att man älskar det där allra viktigaste, människorna och platser ännu mer. Mina tjejer driver mig, jag har små målbilder med dom som motiverar mig. Men de får mig också att vara här och nu, njuta av stunden, stanna tiden och de ger mig en känsla av att jag inte vill vara någon annanstans än just här.

Att ha dåliga dagar är på ett sätt nyttigt, de får oss att stanna upp, reflektera och kanske göra små ändringar som är viktiga för oss. Att inse att dina dagar ligger i dina händer är ännu viktigare. Gör det som gör dig lycklig, omge dig med de som inspirerar dig, sätt upp mål som motiverar och finn tid att njuta av livet här och nu. Våga förändra, ta hjälp och investera i dig själv.

Igår tog jag tid att tänka på hur jag kan kombinera allt som är viktigt för mig, vad jag måste dra ner på och vad jag vill ge mer utrymme för just nu. Denna sommar vill jag ta ledigt mer, jag vill njuta utan måsten och göra de roliga delarna av jobbet men mindre tid kommer läggas på de. Hur mycket jag än älskar mitt jobb så är inte tiden för full satsning just nu. Istället vill jag denna sommar verkligen njuta av den där första koppen kaffe på altanen eller de där sista glaset rose i solstolen när barnen somnat. Jag vill tvätta håret i havet, gå långpromenader, njuta av frukosten efter ett morgondopp, cykla med Hollie, äta gott, blunda i solstolen, höra barnens bus, läsa, laga mat ute.. Njuta av de bästa jag vet på den bästa platsen jag vet.

Jag hoppas ni kommer hänga kvar här under sommaren ändå, att ni kikar in ibland för lite inspiration och mysiga samtal. Att ni snor något somrigt recept eller bara får lite ny energi och pepp gällande mammalivet, mode, inredning och semesterträning. Jag tar från och med tisdag semester, och istället för 15 inlägg i veckan kommer det kanske komma upp 5 i inlägg / vecka och samarbeten och annat får pausa.

Jag hoppas ni också får tid till att njuta av de som gör er lyckliga i sommar och att mina inlägg har gett och fortsätter att ge er inspiration, för det är det viktigaste för mig. Jag försöker inte ge en falsk bild av verkligheten som ska skapa prestationsångest. Jag försöker ge er hela bilden och önskar av hela mitt hjärta att alla som går igenom tyngre perioder kan tro mig när jag säger att det kan vända och att det ligger i ens egna händer. För mig var de så viktigt att under min resa hitta personer som inspirerade mig, sätta upp mål och att omge mig av positivitet. Tänk om jag kan få vara en del av någons resa på samma sätt.. Jag vill inspirera till en positiv inställning och en tacksam syn på livet och jag hoppas att känslan ni tar med er är hopp och kanske lite härlig inspiration.

Önskar dig en magisk dag och en ännu mer magisk sommar, ser fram emot den tillsammans med er <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Melene

  Helt rätt att ta paus! Ta hand om dig och din familj. Barnen är inte alltid små så njut i sommar ♥️

 2. Isabelle

  Fick mitt första barn i samband med att du fick Hollie och har följt dig sedan dess. Älskar din blogg och får mycket inspiration både gällande mat, träning, skönhetsprodukter och mode. Jag tycker du gör heeeelt rätt i att ta semester och ”bara” lägga upp 5 i veckan. Att lägga upp 15 i veckan är väldigt ambitiöst och det händer att jag känner en stress för att jag inte hinner med att läsa i den takt du lägger upp. Så för min del blev jag bara glad, både för att du unnar dig semester och för att jag kommer jobba läsa utan stress. Kram 🌸

  1. nadjamayr
   nadjamayr

   Åh men tack fina du för dina ord, så glad jag blir 🙏🏼💗💗
   Önskar dig en underbar sommar!

 3. Jessica von Holstein

  Jättefint och så ärligt. Jag känner igen mig precis. Underbart att du delar med dig. Du har så fina flickor och familj. Rikt socialt liv vilket är en enorm må-bra-faktor. Vilket är något jag saknar då jag flyttat långt hemifrån pga. Kärleken. Kärleken som gav oss vår lilla Sienna 16 månader. Njut av allt och du verkar ha hittat ditt sätt och det gör mig glad för jag vet hur kämpigt livet är ibland. Jag känner inte dig men vill alla goda själar allt gott här i livet. 🙏🏻

 4. Moa

  Så inspirerande inlägg, Nadja! Och jag hänger kvar här! Vi har barn som är lika gamla (Nora) och jag inspireras och tycker det är SÅ kul att följa er vardag! Glad sommar! X

 5. Emelie Persson

  Du är så klok. Självklart stannar jag kvar som läsare. Klart du ska ta lite semester! 🙂

 6. josse

  Såklart vi hänger kvar 🙂 Det låter rimligt med 5 inlägg i veckan när det är semester tider🌸👍 Det kanske inspirerar andra att koppla bort internet mer under sommaren också!

 7. Sofia E

  Blir verkligen berörd av det du skriver 💕 Du har SÅ rätt och du inspirerar otroligt mycket! Jag hoppas att du får en supermysig sommar tillsammans med din familj och ser fram emot att fortsätta följa dig här 💕 Stor kram! 💗

Annons
stats