nadjamayr

Nadja Mayr

Ett kärleksdygn

God kväll vännen ❣️

Barnen sover och mannen är iväg och köper hämtmat, chips, dipp och cola, precis som det ska vara med andra ord efter en riktigt bra bröllopsfest.

För vilken fest, vilket bröllop, vilken kärlek, kyrka, landskap, sång.. Vilken lycka! Att se sina fina vänner bara få känna glädje, se kärleken mellan dom, se dom skratta från hjärtat, ta in, njuta, bli överösta av kärlek. Se på varandra, pussas, dansa och fira.

Allt var helt perfekt. Ett drömigt vinterbröllopet och vi hade så himlans roligt! Minns inte ens när jag dansade så mycket som igår senast.

Tack Josefin och Victor för att vi fick vara en del av er dag. Så fint att se när ni valde varandra och att Josefin nu får Lidbom som efternamn, precis som hennes stora kärlek och hennes två barn. Vet att det betyder så mycket för henne.

Min styvpappa hjälpte oss att tända ljus och lägga blommor på graven, så de lös hela natten. Josefin hade Gabriel insytt på klänningen. Och han fans med i allas hjärtan, precis som hans storasyster, som var så söt i sin päls och vita klänning.

En vacker dag och bara början på en ännu vackrare fortsättning. Så glad för dom och glad över att ha livet framför oss ihop. ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats