nadjamayr

Nadja Mayr

Ett kärlekskonto

I annonssamarbete med ICA Banken ❣️

Detta är nog det mysigaste samarbetet, alltså hur fint låter det inte med ett kärlekskonto? Åh vad alla borde ha ett sådant.

Ett konto för romantik, för egentid med varandra, en vinlunch, spa, bio, en aw, en mini weekend eller en mysig middag. Att unna sig tillsammans. Något som nu ICA Banken vill lyfta lite extra!

Småbarnsåren är ju himla speciella på alla sätt och det är verkligen inte lätt alla gånger med sömnbrist, hämtningar, lämningar, vab, vardagsstök, trots och allt vad det innebär. MEN det är ju precis så det ska vara, ett stökigt kaos av kärlek och vågor av tuffaste och finaste man upplevt på samma gång. Jag tror man gör bäst i att acceptera det och älska så många delar av det man bara kan, var snäll mot sig själv, mot varandra och ta bort strävan på det perfekta. Se det fina i livet, precis som det är.

Det går inte att skydda sig mot de ibland tuffare perioderna och känslostormarna som kommer titt som tätt med små. Men det går att vårda sin kärlek på vägen, att påminna varandra om att det är NI, att ni är två om allt, att det är er kärlek som gett er allt liv livet innehåller idag, att ni är det finaste teamet som byggt upp ert egna lilla mini lag.

Det vill nu ICA Banken uppmana till, att spara för kärleken. Att öronmärka sina pengar, för stort och smått, men för bara er. Genom att öronmärka blir man nog också mer benägen till att spara, det blir en så tydlig målbild att det faktiskt känns både mysigt och fint att sätta undan pengar på ett sånt konto. Ett konto där resan är målet, det ska inte hela tiden växa sig större, det ska blomma och njutas. ❣️

Vi firade alla hjärtans dag i år med havskräftor, bubbel, myskläder och att öppna ett kärlekskonto. Lovar att bli ännu bättre på att fira vår kärlek 2019, stort som smått och ser så mycket fram emot det ❤️❤️❤️

Har ni några tips? Hur gör ni för att få till tid med varandra? ❣️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats