Ett nytt kapitel | Nadja Mayr
nadjamayr

Nadja Mayr

Annons

Ett nytt kapitel

Inlägg i samarbete med Polarn O Pyret

Kommer ni ihåg att jag var på en frukost hos Polarn O Pyret för ett tag sen? Äntligen får jag berätta och visa mer för er! Jag tror nämligen att ni kommer älska det lika mycket som jag..

För visst vill man att ens barn har bekväma kläder, kläder för lek och bus, kläder för mys och kläder som håller. Samtidigt är det ju så roligt med alla söta och tuffa små plagg. Av erfarenhet har dock Hollie inte på sig den typen av kläder mer än stund om kläderna inte är praktiska. Nu satsar Polarn O Pyret på en nyansering med mer fokus på mode utan att tumma på att det där vi älskar med varumärket, kvalitet, funktionen och de mjuka, sköna plaggen.

Denna söta body med de fina detaljerna på axlarna är en användbar favorit. Ni kommer också få se riktigt snygga jackor men som fortfarande är vattenavvisande och vindtäta tex, hur bra? För visst är det annorlunda nu… Nu är varje ny plats som en lekpark för henne, hon upptäcker, undersöker, är nyfiken, sitter, går, kryper, hoppar.. Det är fantastiskt att se den där lusten att upptäcka världen 💗

Hur tuff är inte denna jacka? Älskar den!

Jag älskar när kläder uppmuntrat till och underlättar lek. Extra viktigt känns det till förskolestart att satsa på bra och funktionella både ytterplagg men också sköna kläder som tål allt bus de ska utsättas för, som tål att tvättas i en högre temperatur och som Hollie kan röra sig fritt  i.

Dessa ljuvliga plagg är bara en liten del av den nya kollketionen, jag kommer att visa mer sen. Men kan lova att ni kommer att att få se riktigt snygga ytterplagg, tuffa detaljer och det klassiska ränderna i min favoritfärg grått. Det måste nog bli ett matchande randigt set till mig och H 🙂

Jag föll verkligen för Polarn O Pyrets Nya Kapitel, lekfulla plagg, hållbarhetstänk, kvalité och färgval. Många överraskningar och jag älskar det, känns helt rätt i tid också! Vill ni spana in mer hittar ni deras nyheter i butik & hos www.polarnopyret.se.

Smutsiga fötter, mjuka kläder och en lycklig liten tjej. 💗 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

 1. Saranda

  Åh vilka underbara bilder och verkligen fina plagg 😍 Det jag tänker på är ifall kvalitet på de “nya kläderna” är likt deras vanliga kvalité på alla andra kläder? Jag föll för p.o.ps mjuka sköna material, men även deras lekfulla färger. Så jag blev som besatt när jag var i deras butik och köpte hur mycket som helst till min lilla flicka. Dock blev jag väldigt besviken på materialet redan efter första tvättningen. Jag tycker att kläderna “drar sig ut” så mycket, skrynklar sig och samtidigt förlorar verkligen sitt fina material (utseedenemässigt) efter bara en tvättning. Sens dess har jag inte velat köpa kläder där mer. Men hur upplever du det? Tycker du att denna nya kollektionen är exakt likadan som det gamla? Just kvalitet då.

  Underbar och verkligen mysig blogg. Keep up the good work 💕

 2. Linn

  Hej och tack för en härlig blogg!! Du inspirerar mig till ett mer hälsosamt liv. Jag har en fråga.. jag har problem med hyn och har haft sen tonåren (är 25 nu)..har testat det mesta verkligen och har på senare tid märkt att kosten spelar en stor roll. Har därför nu börjat äta mer rent och följa o läsa eat clean boken, ska hoppas att det hjälper! Jag har också alltid använt foundation o puder vilket jag ju vet påverkar dåligt men jag kan bara inte gå ut utan smink, så illa är det. Är helt röd o finnig. Jag undrar med märket som du använder Estelle&Thild om det skulle va något för mig med akne problem?
  Gud va detta blev långt. Men jag skulle va så tacksam om du tog tid att svara! Kram. Och verkligen, superfina kläder! Ska verkligen köpa till min tjej. 👏🏻

 3. enna

  Vilket härligt samarbete och vad kul att de ska börja satsa mer på mode. Även fast deras kläder är av bra kvalite så har jag inte tyckt att kläderna har varit fina! <3 Men dessa plagg som Hollie har är ur söta!

Annons
stats