nadjamayr

Nadja Mayr

Ett tips i mörkret

I samarbete med Philips Hue

God kväll vännen ❣️

Oj vad det är tydligt nu sen man ställde om till vintetid hur mörkt det blir fort, Redan till middagen är det kolsvart ute och även om jag kan tycka att det är mysigt med denna årstid, tända ljus och hemmamys så är det lite påfrestande också, Känner lixom att kropp och huvud saknar solljuset.

Men en fin upptäckt jag gjort senaste tiden som jag tycker är fantastisk mot just detta är Hue White Ambiance, LED-lampan stimulerar naturligt dagsljus och kan ställas in på allt från vitt, svalt ljus till ett avslappnande varmt ljus. Finns verkligen hur många nyanser av vitt som helst och med White ambiance kan du ställa in ljuset precis som du vill.

Tycker detta är fantastiskt. Hue kan hjälpa till med att ge mer energi mörka dagar, ställa in den perfekta läslampan, väcka familjen försiktigt på morgonen (längtar tills detta händer, nu väcker ofta Nora oss runt 5 så vi hinner lixom inte uppleva detta ;)) eller bara ställa in den perfekta mysbelysningen när du kopplar av, kanske med ett glas rött i soffan en fredagdkväll, så mysigt med det lugna varma skenet då.

Vi använder de varma lugnanade skenet på helger, tidiga mornar när vi tar första koppen kaffe eller när vi har vårt fredagsmys, både med barnen och efter de somnat, då dämpar vi de lite extra så att de verkligen ger sken av mängder av levande ljus.

På samma sätt som de lugnanade luset hjälper barnen att varva ner inför läggning så håller de naturliga dagsljuset de vakna när de komemr hem lite trötta efter förskolan.

Inställningarna för läslampan är nog den vi använder allra mest, både när vi läser för tjejerna men läser även själv varje kväll innan jag somnar, älskar då att kunna ha ett bra sken men att dämpa belsyningen lite då jag samtidigt varvar ner.

Ett tips är att tidsinställa för att underrlätta vardagsrutinerna 🙂 Det och allt annat styr vi vis våra smartphones.

Klicka HÄR för att läsa mer om Philips Hues smarta belysningssystem ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats