nadjamayr

Nadja Mayr

Finaste julklappen till lillasyster

Hej vännen,

Vi åkte till badhuset imorse, Hollie älskar det verkligen, så roligt att se 🙂 Nu sover hon gott och jag njuter av en kopp kaffe.

När det kommer till bebisar är jag så svag för heldräkter och stickat, tycker det är så otroligt sött ❤️

Denna stickade, mjuka heldräkt med fina detaljer är bland det sötaste jag sett. Märket heter Cyrillus och är nytt gör mig. FUB, Noa Noa och Huttilihut är andra favoriter med så mycket fint till de små. Du hittar alla hos Babyshop.se. Även de stockade tofflorna är därifrån, perfekt att ha i vagnen.

Åhh lillasyster, längtar ihjäl mig när jag håller i dessa ljuvliga miniplagg.

KRAM ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats