nadjamayr

Nadja Mayr

Firar & har något spännande att berätta för er 

Hej vännen och happy friday 💗 


Dricker en vaniljlatte och betar av lite jobb innan helgen på Starbucks. Ska snart in och handla fredagsblommor, mys och bubbel. Ikväll firar vi lite, ett fint möte imorse och jag har något sååå spännande att berätta för er i nästa vecka, längtar! 💕 

Älskar starbucks, när jag gjorde mitt första modelljobb i USA för många år sedan så drack vi alltid en chailatte från Starbucks mellan plåtningarna.. Sen dess blev det en grej varje gång jag var i USA på jobb och något jag längtade efter när det dröjde länge mellan gångerna.. Blev så glad när det kom till Sverige och nu känns det lite extra mysigt då deg påminner om mina första resor och år som modell. 


Nä nu måste jag fortsätta beta av mejlen, innan jag ska hämta hem mini, bästa stunden på dagen 💗

 Önskar er en magisk fredag! 💗💕

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats